Alüminyum sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Ersaş Alüminyum, yurt içinin yanı sıra son yıllarda yurt dışında da önemli çalışmalara imza atıyor. İran’da fabrika kurmaları ardından Katar’da da faaliyet göstermeye başlayan firma Arap ülkelerinde satışlarını arttırmayı hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda birçok organizasyonda yer alan marka son olarak Türk Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri İç Mimari, Mobilya Fuarına katıldı. 

Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (TÜRAP)’nce ve TurabExpo’nca bu yıl üçüncüsü düzenlenen Türk- Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finansman Fuarı İstanbul’da yapıldı. Türk Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri İç Mimari, Mobilya Fuarı ile Türk Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finansman Fuarı’nı buluşturan 14’üncü Türk- Arap İşbirliği Zirvesi, İstanbul Yenibosna’da Pullman Istanbul Hotel ve Convention Center’da gerçekleştirildi. 

1500 Arap yatırımcı ile 230 Türk yatırımcının buluştuğu fuarda Ersaş Alüminyum, DESERT SLIDING SYSTEM, PAL SYSTEM PLASTIC & ALUMINIUM ve PASCAL ALUMINIUM WINDOW SYSTEM markaları ile fuarda yer aldı. Arap yatırımcılarının yoğun ilgi gösterdiği Ersaş Alüminyum standında, ziyaretçiler sistemleri yakından inceledi.