Alüminyum sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Ersaş Alüminyum, geniş ürün gamıyla yapı projelerinde inşaat yatırımcı ve mimarların yanı sıra mobilya sektörüne de hizmet veriyor. Bu yıl yurt içinde ve yurt dışında birçok fuara katılan marka, yılın ikinci yarısında da farklı fuarlarda hedef kitlesiyle buluşmaya devam etti.

AR-Ge çalışmalarıyla alüminyum sektörüne birçok yeniliği kazandıran Ersaş Alüminyum, yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da tercih edilen bir marka. Bu yıl birçok fuara katılan firma, 10-12 Eylül’de Ukrayna Windo L’VIV Uluslararası Pencere, Kapı ve Cam Fuarın’da yer aldı. Ukrayna’nın en önemli fuarları arasında yer alan, çevre bölgeden ziyaretinin katılım gösterdiği Ukrayna Windo L’VIV Uluslararası Pencere, Kapı ve Cam Fuarın’da Ersaş Alüminyum, Hol 1, stant 203A’da yer aldı.  

DUBAİ 2019 4. ULUSLARARASI KAPI, PENCERE, CEPHE VE CAM FUARI’NDA YERİNİ ALDI

Ersaş Alüminyum 24-26 Eylül tarihlerinde ise Arap Yarımadası'nda Birleşik Arap Emirliklerini oluşturan yedi emirlikten birisi olan Dubai’de Dubai 2019 4. Uluslararası Kapı, Pencere, Cephe ve Cam Fuarı’na katıldı. Marka burada Hol Sheikh Rashid, stant B221’de ziyaretçilerini ağırladı.

EKİM AYINDA DA FUARLARDA OLACAK

Ekim ayında iki farklı fuarda yer almayı planlayan Ersaş Alüminyum, ilk olarak 10-12 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan Aluexpo İstanbul’da Hol H9, Stant D130’da stant kuracak. Marka12- 16 Ekim tarihleri arasında ise TÜYAP’ta gerçekleşecek olan 22. Uluslararası İNTERMOB Fuarında yer alacak. Ersaş Alüminyum burada HOL 14’te, 1413’üncü stantta bulunacak.