İzomak Makina, üretimini yaptığı makinelerle EPS sektörünün en önemli çözüm ortakları arasında yer alıyor. Markanın geniş ürün gamı ile hizmet verdiği en önemli sektörlerden biri de ambalaj. Ürün kalitesinin önemli olduğu ambalaj sektörüne İzomak Makina, üretimde verimliliği ve kaliteyi artıran makinelerle bu sektöre fayda sağlıyor.  

STRAFOR ÜRETİMİNDE KALİTTEYİ ARTIRIYOR

EPS makina üretiminin yanı sıra aynı zamanda anahtar teslim fabrikalar kurarak ulusal ve uluslararası strafor üreticilerine de hizmet veren firmanın Genel Müdürü Zeki Ürer, aynı zamanda dekorasyon, ısı yalıtım straforunun yanı sıra reklam sektörüne ve gıda gibi farklı sektörlere de hizmet verdiklerini açıklıyor. 

Straforun üretimi için şişirme makinelerinin, blok makinelerinin, vakum makinelerinin, enjeksiyon makinelerinin, kesme makinelerinin, kırma ünitelerinin, toz alma ünitelerinin, karıştırma ünitelerinin, paketleme makinelerinin, silo sistemlerinin ve otomasyonlarının, boyama makinelerinin, EPS üretimi için yardımcı elemanların ve alt yapı gruplarının imalatını yaptıklarını dile getiren Ürer, ayrıca makine revizyonları, otomasyon hizmetleri, yedek parça ve projelendirme hizmetleri ve teknik danışmanlık hizmetleri de verdiklerini aktarıyor.