Zemin kaplamaları alanında 2015 yılından bu yana faaliyet gösteren Stil Spor, geniş ürün gamıyla müşterilerine hizmet veriyor. Peyzaj, rekreasyon, çocuk parkı, çevre güvenlik sistemleri, zemin kaplama sistemleri ile halı saha, basketbol sahası, tenis kortu ve anahtar teslimi spor tesisi yapımı alanlarında faaliyet gösteren markanın öne çıkan ürünlerinden biri de EPDM Zemin Kaplamaları.  Malezya menşeli bir markanın EPDM Zemin Kaplamaları alanında Türkiye distribütörü olan Stil Spor, ürün ve uygulamadaki kalitesiyle isminden söz ettiriyor. 

PÜRÜZLÜ YÜZEYİ İLE KAYMAYI ENGELLİYOR

Spor alanları ve çocuk parkları için geliştirilen, alt yapısı SBR kauçuk ile hazırlanan EPDM açık alanlarda, oyun parklarında, profesyonel veya amatör sportif alanlarda zemin kaplama malzemesi olarak kullanılıyor. EPDM Zemin Kaplamalarının spor sahalarında tercih edilmesinin en önemli sebeplerinden biri de darbe emme ve esnek yapısı sebebiyle düşmeye bağlı yaralanmalara karşı güvenli olması… Bu yönüyle çocuk oyun alanlarının zeminlerinde de tercih edilen EPDM, UV ışık haslığı ve aşınmaya karşı dayanıklı olmasıyla da öne çıkıyor. Malzemenin bir diğer önemli işlevsel özelliği ise drenaj özelliği nedeniyle EPDM üzerinde su birikmesine imkan vermiyor olması. EPDM Zemin Kaplamaları pürüzlü yüzeyi ile kaymayı engelleyerek yağmur, kar gibi hava olayları esnasında yapılan spor karşılaşmalarında sporcunun yaralanmasını önlüyor. 

Teknik özelliklerinin yanı sıra tasarıma kattığı etki ile de EPDM Zemin Kaplamaları kullanıldığı spor ve çocuk oyun alanlarına değer katıyor. Farklı renk seçenekleri bulunan malzeme, tasarım açısından görsel zenginlik sunuyor. 
İki bölümden oluşan EPDM zemin kaplamalarının alt kısmında kullanılmış otomobil lastiklerinin geri dönüşümünden elde edilen SBR kullanılıyor. Bu yönüyle çevreci bir malzeme olanEPDM Zemin Kaplamalarına Stil Spor, üç yıl garanti veriyor.