Tüketicilerin pencere konusunda en çok sıkıntı yaşadıkları konu, pencerenin takılması ardından satılan konutlarda yaşam başladıktan sonra herhangi bir arıza veya problem oluştuğunda pencerelerindeki soruna çözüm sunabilecek firma ile iletişime geçememeleridir. ERSAŞ Pen, Yeni ürünü MonoBlock uPVC Pencere ve Kapı Sistemleri ile bu önemli sorunu ortadan kaldırıyor. MonoBlock uPVC kullanıcısı 444 9 880 teknik servis ve garanti aktivasyon hattını aramasıyla penceresini garanti altına almasını sağlanıyor. Böylelikle pencerede yaşanan herhangi bir arıza durumunda tüketici, aktivasyon kodu ile tüm sorunlarını Ersaş Pen garantörlüğünde gidermiş oluyor. 

Türkiye’nin önde gelen TOKİ, Emlak Konut kurumlarının daire sattığı müşterilerine garantili pencere avantajını sağlatmak için projelerde monoBlock uPVC profile yer vermektedirler. 

Türkiye genelinde TOKİ projelerinde yer alan; Hasansofuoğlu Yapı Dekorasyon Tekstil Gıda Ltd. Şti., Boyka Doğrama PVC Kereste Dekor. Tic. San. Ltd. Şti., Betapen Pls. PVC San. Tic. Ltd. Şti., Simge Prenses Yapı, Vahit Alüm. Cam Metal PVC Ahşap San. İnş. Nak. ve Tic. Ltd. Şti. gibi ERSAŞ Pen bayileri monoBlock uPVC profilden yapılan pencerenin avantajlarını sunarak projelerde tercih sebebi olmaktadırlar.

STATİK DAYANIMI YÜKSEK

Muadili olan PVC profillerden daha sağlam olması sebebiyle enerji verimliliğine katkı sağlıyor… Kendinden destek saclı PVC profil olmasından kaynaklı muadillerinden statik dayanımı yüksektir. Bu özelliği Avrupa Birliği TS:EN 12608 : 2016 Standartta Uygunluk Belgesi ile tescillenmiştir. Yerden kiriş altına uzanan pencerelerde statik dayanımdan dolayı rüzgar yüküne karşı ciddi mukavemet sağlayıp konutlarda sağladığı izolasyon, yalıtım özelliğiyle de binalarda enerji verimliliğine katkı sağlıyor.