His Yalıtım, Terrawool marka ismi ile başarısını her geçen gün yükselten bir firma. Bu başarısında kaliteye ve müşteri memnuniyetine verdiği önemin rolü büyük.  Taş yünü üretimindeki başarısını geliştirdiği yeni ürünleri her geçen gün daha da pekiştiren marka, dünya üzerindeki en son teknolojiye sahip yıllık 80 bin ton kapasiteli ve yüzde 100 yerli sermayeli üretim tesislerinde üretim yapıyor. 

BİNA SAĞLIĞINA VE KONFORUNA KATKI SAĞLIYOR

Markanın ürün gamında yer alan Terrawool Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi Paketi ile yapılara birçok açıdan sunuyor. Terrawool levha yapıştırıcısı, Terrawool taşyünü mantolama levhası, Terrawool çelik çivili dübel, Terrawool alkali file, Terrawool fileli köşe profili, Terrawool ısı yalıtım sıvası, Terrawool dekoratif sıvadan oluşan Terrawool Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi Paketi yüksek performansı ile yapılarda enerji verimliliğinin sağlanmasına katkı sağlıyor. Isı, ses ve yangın güvenliği için yapılara azımsanmayacak kadar fayda sağlayan Taşyünü ile yapılan ısı yalıtımı, hem yapı sağlığı hem de insan sağlığı için duvarların nefes almasına katkı sağlamaktadır. Yapının sağlıklı nefes almasını sağlayan taşyünü mantolamanın en önemli avantajlarından biri doymuş nem sıcak olan iç duvarlardan rahatça geçerek yoğuşmaya neden olmamasıdır. 

Kalite, çözüm odaklı hareket, satış sonrası hizmet ve zamanında teslimat prensipleriyle müşterilerine hizmet veren Terrawool, bugüne kadar hastaneden konuta, AVM’den kamu binalarına kadar birçok önemli projenin tercihi oldu.