Çatı ve buna benzer alanlarda son derece pratik bir kullanım sağlayan polikarbon teknolojisi ülkemizde ve dünyada yaygın bir kullanım alanına sahip. Cephe uygulamaları, bölmeli ya da tam kaplamalı alanlarda da bu ürünlerden oldukça fazla yararlanılıyor. Polikarbon sert ve dayanıklı özelliğinin yanında, oluklu yapıda olduğu için esnek bir malzeme ve alana göre genişleyebilme özelliği gösteriyor. Oluklu yapıların haricinde, yüzeye düz bir halde yayılan polikarbon çeşitleri de bulunuyor. İhtiyaç duyulan alana göre ince, kalın, uzun ya da kısa şekilde üretilebilen polikarbon sayesinde doğal kaynaklar daha az tüketiliyor, doğal ışıktan faydalanma sağladığı için elektrik faturaları azalıyor ve aynı zamanda diğer kaplama maddelerine göre daha işlevsel ve hesaplı.

ÜRÜN KALİTESİ ÖNEMLİ

Polinet’in sunduğu ve farklı konseptlerdeki ürün çeşitliliği dış mekan kaplamalarında gösterdikleri yüksek performans ve sistem çözümleriyle tercih ediliyor. 

Yüksek ışık geçirgenliğine sahip bu ürünler sahip oldukları özel formlar sayesinde birbirlerine herhangi bir bağlantı aksesuarı ihtiyacı olmadan kilitlenerek, kaplanacak alana yekpare, kesintisiz bir şekilde hızlı, kolay ve ekonomik olarak uygulanıyor.
Uluslararası kalite belgelerine sahip olan ayrıca yüzde yüz geri dönüşüm ve sıfır atık özelliğiyle çevreci bir malzeme olan Polinet polikarbonat panelleri, dış mekan mimari yapılar için en doğru sistemsel çözümleri sunuyor.