Topkapı Endüstri, 35 yılı aşkın tecrübesi ile müşterilerinin yanında olmayı sürdürüyor.  KAESER Kompresörleri, INNIO Jenbacher gaz motorları ve Elaflex markasının distribütörü olan marka gıdandan tekstile çimentodan ilaç sektörüne kadar farklı endüstriyel tesislerin ihtiyacını karşılıyor. 

VİDALI KOMPRESÖRLERLE YÜKSEK VERİMLİLİK

Genel merkezi, AR-GE merkezi ve tüm üretimi Almanya’da bulunan KAESER Kompresörleri’nin, endüstrinin her alanında küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerde kullanıldığını belirten Basınçlı Hava Sistemleri Bölüm Müdürü Barış Aktaş, bu alandaki ürün gamları hakkında bilgi verdi. Vidalı kompresör teknolojisinde hem yağlı vidalı hem de yağsız vidalı ürünleri ile 2,2 kW’dan 515 kW’a kadar modellerinin bulunduğunu belirten Aktaş, vidalı kompresörler ile birlikte kullanılmakta olan soğutucu ve kimyasal kurutucuların, filtre sistemlerinin, hava tankının, yağ-su ayrıştırma cihazlarının, otomatik su tahliye cihazlarının ve otomasyon sistemlerinin de hizmet verdiği ürünler arasında yer aldığını açıklıyor. Bunların yanında nispeten daha düşük basınçlı hava ihtiyaçları için kullanılan pistonlu kompresörlerin, düşük basınç blowerların, yüksek basınç ihtiyacı için kullanılan boosterların ve maden, inşaat gibi alanlarda tercih edilen seyyar kompresörlerinin de çalışmalarının arasında bulunduğunu aktaran Aktaş, tüm bu ürün gruplarının yanı sıra Kaeser’in önemli bir Alman markası olan PillAerator Turbo Blower modellerini de ekleyerek daha geniş bir yelpazede hizmet vermeye başladığını söylüyor. 

Kaeser’i de rakiplerinden ayıran en temel farklılığın enerji verimliliğine sağladığı katkı olduğunu belirten Aktaş, Türkiye’nin hemen hemen tüm sanayi bölgelerini kapsayan geniş bir servis ağlarıyla satış sonrası da müşterilerinin yanında olduklarının altını çiziyor.