1997 yılında temelleri atılan İS-KA Kalıp ve İskele, hem ürün kalitesi hem de tecrübesi ile öne çıkan bir marka. Projelendirme aşamasından imalat ve satış sonrası süpervizörlüğe kadar geniş bir yelpazede iskele ve kalıp sistemleri alanında hedef kitlesine çözüm sunan firmanın öne çıkan çözümlerinden biri de perde ve kolon kalıpları.
Endüstriyel yapılardan altyapı inşaatlarına, yüksek yapılardan köprü ayaklarına, konut inşaatlarından istinat duvarlarına kadar farklı yapılarda kullanılan Ahşap Kirişli Kalıp Sistemi perde, dairesel perde, tek yüzlü perde, kolon ve ayarlanabilir kolon kalıbı olarak kullanılıyor. 

H20 ahşap kiriş ve çelik kuşak olmak üzere üç ana elemandan oluşan kalıp sistemi plywood itme ve çekme özelliğine sahip payandalar ile kalıp teraziye alınmaktadır. Beton basıncı Tie-Rod mili, Tie-Rod somunu ve çelik kuşaklar ile karşılanmaktadır.
İS-KA Kalıp ve iskele çalışma konsolu ile emniyetli ve kolay beton dökümü sağlanan sistemi müşterisinin projesine özel çözüm sunuyor. 

AZ İŞÇİLİK İLE DÜZGÜN VE KALİTELİ YÜZEYLER

Tasarımlarında perdelerde 50 kN/m², kolonlarda 90 kN/m² taze beton basıncının dikkate alındığı sistemde, pano ebatları büyüdükçe kalıp sirkülasyon hızı da artmaktadır. Kalıp yüzeyi geniş ve düz olduğu için pürüzsüz bir beton yüzeyi elde edilen sistemde rezervasyon elemanları ile özel kesitli veya dairesel kolon kalıpları oluşturmak mümkün kılınıyor. Sistemin en önemli özelliklerinden biri de az işçilik ile düzgün ve kaliteli yüzeyler elde edilmesidir. Oldukça ekonomik olan sistem kullanışlı ve hızlı olmasıyla da avantaj sunuyor. Üretimlerimizde otomatik gazaltı kaynak makineleri kullanılmaktadır. Sistem özel antipas boyalıdır, talep halinde galvaniz ile de kaplanır. Ahşap Kirişli Kalıp Sistemi farklı projelere ve dayanımlara göre uyarlanabilen esnek bir sistemdir. Aynı parçaları kullanarak farklı projelerinizi çözmek mümkündür. Çelik kuşaklarda NPU100 U demiri kullanılmaktadır.