Monte Grup, endüstriyel modüler yapı üretiminde kalitesi ile öne çıkan markalar arasında.  Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarıyla yeni teknolojilere imza atan marka, endüstriyel modüler yapılarıyla cafe, satış ofisi, ev gibi farklı kullanım alanları ihtiyaçlarını karşılayarak kullanıcıya yenilikçi yaşam alanları sunuyor. 

FARKLI YAŞAM ALANLARINA ÖZGÜN ÇÖZÜMLER

Gelişen çağımızda hızlı ve kolay kurulabilen yaşam alanlarına duyulan ihtiyacın artması konteyner ürünlerini ön plana çıkartmıştır. Bu gelişmede konteyner ve endüstriyel modüler yapıların yüksek mukavemet ve kolay montaj özelliğinin rolü büyük. Bu yönüyle konteyner ve endüstriyel modüler yapılar, kullanıcısına zaman ve maliyet tasarrufu sağlıyor. Şehir yaşamında karşımıza bazen güvenlik kabini bazen ise cafe, büfe konteyneri ya da satış ofisi olarak çıkan endüstriyel modüler yapıların en önemli avantajlarından biri elektrik, su tesisatı gibi tüm alt yapı ihtiyaçlarının hazır olarak sunması. Tüm bu özelliklerinin kullanıcısına zamandan ve maliyetten tasarruf sağlaması endüstriyel modüler yapıların tercih edilmesinde önemli bir etken. Ayrıca diğer yapı türleri ile karşılaştırıldığında konteynerler daha uygun fiyatlara sahip.

Çalışmalarında müşteri memnuniyetine odaklanan Monte Grup, endüstriyel modüler yapı üretiminde müşterilerinin taleplerine titizlikle cevap vermekte, projenin tüm detaylarıyla yakından ilgilenmektedir. Kaliteli, uzun ömürlü ürünlerle üretim gerçekleştiren firma şantiye konteyneri (Yatakhane, yemekhane, ofis, giyinme odası vb.), wc-duş konteyneri, güvenlik-bekçi konteyneri (Güvenlik noktası, karşılama kabini vb.), atık depolama konteyneri (Kimyasal, kontamine, tıbbi, akü-batarya vb), cafe büfe konteyneri (Kiosk, satış noktası vb.) üretimi yapmanın yanı sıra ihtiyaçlara uygun özel üretim de gerçekleştiriyor. 

Sektöründe ilklere imza atan Monte Grup, diğer firmalardan farklı olarak sahip olduğu teknolojik alt yapısı ve bakış açısıyla, üretimden satışa tüm süreçte konteyner çözümleriyle müşterilerinin yanında yer alıyor. Satış sonrası tüm taleplerde servis hizmetiyle müşterilerinin takdirini kazanmakta olan marka, sektöründe hızlı adımlarla ilerliyor. 

Birçok inşaat firmasının yanı sıra mimarların ve reklam ajansların da çözüm ortağı olan Monte Grup, farklı çalışmalarıyla ve müşterilerine sunduğu özgün seçeneklerle dikkat çekiyor. 

Monte Grup, üretilen konteyner ve modüler yapılarda standart üretimin dışında taşyünü yalıtım ve izolasyon, epoksi zemin uygulaması, baklava sac zemin uygulaması, ahşap lambri uygulaması, betopan kaplama, sandwich panel kaplama, alikobant kaplama, ahşap kaplama, hidrolik açılır kapaklar, uzaktan kumandalı panjur/kepenk uygulamaları gibi ihtiyaçlara uygun birçok uygulama da gerçekleştiriyor.  Konteyner ev, otel, ofis, depo, şantiye, garaj, kafe, güvenlik kulübesi üretilen konteyner ve modüler yapı çeşitlerinden yalnızca birkaçı.

YÜZDE YÜZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BİRİNCİ ÖNCELİĞİ

Konteyner veya modüler bir yapı satın almayı düşünen fakat hali hazırda herhangi bir projesi olmayan müşteriler için kullanım amaçları, üretilmesi istenilen en ve boy ölçüleri, oda/bölme sayıları, kullanılması istenilen malzemeler gibi gerekli bilgileri müşterilerinden edinerek projelendirme ve fiyatlandırma çalışması da gerçekleştiren Monte Grup, belirlenen proje hakkında öneriler sunarak ve müşteri istekleri doğrultusunda revizyonlar gerçekleştirerek en doğru proje ve fiyatı satılık konteyner modelleri olarak sunuyor. Ayrıca firma tarafından en uygun konteyner fiyatları ile ISO yük konteyner çeşitlerini, yurt dışından orijinal olarak ithal ederek sıfır ve ikinci el olarak da satış yapıyor.

Yüksek kalitede konteyner ve modüler yapı üretimi gerçekleştiren Monte Grup’un tam zamanında ürün teslimi ve yüzde 100 müşteri memnuniyeti birinci önceliği.