1986 yılında kurulan Gürbüz İskele Kalıp Sistemleri, sektöre adımını attığı ilk günden bu yana çalışmalarında kaliteden ödün vermeden iskele sektöründe bugünkü noktaya gelmiş bir marka. İnşaat iskele ve kalıp sistemlerinin imalatı, projelendirilmesi ve inşaat sonrası faaliyetleriyle sektöründe yurt içi ve yurt dışında hizmet veren firma, TSE standartlarına uygun olarak yaptığı her çalışmasında kalitesini her geçen gün artırarak daha iyi sonuçlar almaya odaklanıyor. Firma Ankara’da 8 bin metrekare kapalı, 7 bin metrekare açık alana sahip fabrikasında aylık 30 bin metrekare cephe iskelesi, 40 bin metreküp döşeme altı kalıp iskelesi ve 10 bin metrekare perde ve kolon kalıbı üretebilme kapasitesine sahip. Sektörde proje sürelerinin kısalmasıyla ihtiyaç duyulan, iskele kiralama konusunda her geçen gün gelişen kiralık iskele-kalıp sistemleri ile kiralama hizmeti de veren Gürbüz İskele Kalıp Sistemleri, TS EN 12810 Kalite Belgesi ve ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi’ne sahiptir. 

Müşteri memnuniyetine önem veren marka, iskele kalıp sistemleriyle yurt içi ve yurt dışı birçok projeye çözüm sunuyor. Yenilikçi çözümler sunan firma endüstriyel kalıp sistemleriyle de projelere fayda sağlıyor. 
Beton yüzeylerinin düzgün bir şekilde çıkmasını sağlayan endüstriyel kalıp sistemleri, endüstriyel kalıp beton hacmine karşı dayanıklı bir malzemeyle olmasıyla da avantaj sunuyor. Gürbüz İskele Kalıp Sistemleri’nin tüm bu özellikleri nedeniyle endüstriyel kalıp sistemleri birçok önemli projede tercih ediliyor.

HEDF YURT DIŞI PAZARI

Rusya, Ukrayna, Gürcistan,  Azerbaycan, Türkmenistan, Kazakistan, İsrail, Libya, Cezayir, Irak, İran,  Bulgaristan, Romanya ve Kıbrıs’a iskele ve kalıp ürünlerini ihraç den Gürbüz İskele Kalıp Sistemleri, dış pazar payımızı daha da artırmayı hedefliyor.