Ülkemizde; inşaat, enerji, endüstri, maden, gemi, çimento ve benzeri birçok sektörde yeni inşa aşamalarının yanı sıra, bakım ve onarım süreçlerinde de müşterilerine çözüm ortağı olmayı sürdürüyor.
Kalıp Altı İskelesi’nin en önemli özelliklerinden biri, Layher Allround iskele sistemine entegre olarak kurulabilmesidir. Bu özellik, Layher TG 60 taşıyıcı iskeleyi 1.09 m ve 3.07 m arasındaki yatay taşıyıcı elemanlarla ihtiyaç duyulan farklı ölçülerde kalıp ve ağır yük iskele kurulumuna olanak sağlar.

 FARKLI YÜKSEKLİKTEKİ KALIPLARA KOLAY UYUM SAĞLAR

Layher TG 60 taşıyıcı çerçeve yük- sekliklerinin 0.50 m, 0.71 m ve 1.00 m gibi çeşitli ölçülerde olması, farklı yüksekliklerde kurulabilecek kalıplar için büyük kolaylık sağlamakta. Düşey taşıyıcılar, iki çapraz destekle sabitlenmiş çerçeve sisteminden oluşur. Yüksek mukavemetli ve hafif (maks.18 kg) olduklarından dolayı hızlı, kolay, esnek ve güvenli bir montaja olanak sağlar. Her bir Layher TG 60 taşıyıcı dikmesi, 60 kN (6 ton)’a kadar yük taşıyabilmektedir.

HEM ZAMAN HEM DE MALİYET TASARRUFU SUNUYOR

Malzeme optimizasyonu ve sistemin çok yönlülüğü, yüksek yük taşıma kapasitesinin daha verimli kullanıla- bileceği anlamına gelir.  Bu durum, yüzde 30’u zaman olmak üzere, ekonomik açıdan da tasarruf sağlar. 

MAKSİMUM VERİMLİLİK

Layher TG 60 taşıyıcı kuleler, söküm ve yeniden montaja gerek kalmadan kolayca takılabilen sisteme entegre tekerlekleri sayesinde hızlı ve verimli bir şekilde yeniden konumlandırılabilir. Bu sayede, tüm kule grupları tek bir işlemle hareket ettirilebilir.

Layher TG 60 taşıyıcı kuleler, zemin seviyesinde yatay bir düzlemde monte edilip, bir vinç yardımıyla istenilen yüksekliğe taşınabilir. Böylece kuru- lum hızı artar ve zamandan tasarruf sağlanmış olur. Layher TG 60 taşıyıcı kuleler için geliştirilen yüzde 0-16 arasında eğim verilebilen masif taban plakaları sayesinde taşıyıcı kuleler eğimli yüzeylerde de rahatlıkla kurulabilir. Layher TG 60 kalıp altı iskelesi, birçok ülkede inşaat, maden, köprü gibi sanat yapılarında kalıp ve ağır yük iskelesi olarak hizmet vermektedir. Layher TG 60 taşıyıcı kuleler, DIN EN 12812 normu gerekliliklerine uygun olarak tasarlanmış ve TS EN 12813 sertifikasına sahiptir. Layher ailesi, 75 yıllık büyük bir tecrübe ve birikim ile müşterilerine “Daha fazla olanak” sunmak ve “Birlikte daha yükseğe” ulaşmak için çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.