1996 yılından bu yana endüstriyel yapılar, alışveriş merkezleri, oteller, hastaneler, ticari ve konut binalarına inşaat, enerji, tesisat mühendislik ve taahhüt hizmetlerinin yanı sıra elektromekanik tesisat proje ve uygulama hizmetleri de vermekte olan Genç Mühendislik, uzun yıllara dayanan tecrübesi ve profesyonel kadrosuyla prestijli projelerin tercihi olmayı sürdürüyor. 

Markanın, müşteri portföyüne dahil ettiği projelerden biri de İstanbul’un en önemli çalışmaları arasında yer alan Emlak Konut Bizim Mahalle 1.Etap 1.Kısım projesi.  Emlak Konut Bizim Mahalle 1-1 880 ada 2 parselden oluşan proje, Halkalı Millet Bahçesi'ne komşu olmak üzere şehrin önemli yerleşim alanlarından birinde konumlanıyor. Konut, ticari ünite ve bağımsız bölümlerden oluşan projede 107 ticari ünite ve 569 konut yer alacak. Bu dev projenin mekanik tesisat işleri ise Genç Mühendislik’e emanet. 

MEKANİK TESİSAT İŞLERİNDE YÜKSEK KALİTE

Genç Mühendislik profesyonel kadrosu ve uzun yıllara dayanan tecrübesiyle, Emlak Konut Bizim Mahalle 1.Etap 1.Kısım projesine güvenli, uzun ömürlü ve kaliteli bir çözüm sunacak. Çalışmalarının odağında müşteri memnuniyeti olan marka, işindeki başarısıyla hem yurt içinde hem de yurt dışında müşteri portföyünü geliştirmeyi sürdürüyor. 

2020 yılında dördüncüsü düzenlenen Altın Marka Ödülleri’nde “Yılın En İyi Mühendislik” firması ödülüne layık görülen Genç Mühendislik, 2009 ve 2010 yıllarında ICSC ödülü alarak başarısını pekiştirmişti. Firma 2010 yılında Altın Vana Ödülü, 2011 yılında Türkiye Enerji Zirvesi En İyi Hizmet Veren Firma Ödülü 2013 yılında PİRİ REİS ve Yılın İş Adamı Ödülüne layık görülmüştü.