Uzun yıllara dayanan tecrübesi ile temelleri 2017 yılında atılan İnsu Havuz ve Yapay Göletler, sektörün önde gelen isimleri arasında yer alıyor. Müşterilerine en doğru hizmeti vermeye odaklanan marka bugüne kadar birçok prestijli proje tarafından tercih edildi. Bu projelerden biri de inşaat sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Sinpaş GYO’nun hayata geçirdiği Ege Yakası projesi. Ege’nin sımsıcak mimarisinden esinlenerek, Ege’nin sembollerinden biri olan Santorini Adası’ndan ilham alınarak tasarlanan projede havuz temasına önem verildi. Peyzajının süs havuzları hareketlenen projede sakinlerinin dinlenebilecekleri açık ve kapalı yüzme havuzlarına da yer verildi.

ÇÖZÜMLERİ İLE PROJEYE DEĞER KATTI

Ege Yakası projesinde yer alan süs havuzları ve yüzme havuzlarının yapımında İnsu Havuz ve Yapay Göletler’in tecrübesinden yararlanıldı. Profesyonel kadrosu ile en doğru çözümü sunmaya odaklanan marka, kaliteli malzemeler ve profesyonel işçiliği ile projeye değer kattı.

Sinpaş markasının birçok projesine havuz alanında hizmet veren İnsu Havuz ve Yapay Göletler, geniş bir kalende müşterilerine hizmet veriyor. Firma yüzme havuzu yapımı ve onarımı, yüzme havuzu ekipman, aksesuar ve kimyasal satışı, yapay gölet imalatları, prefabrik havuz uygulamaları, süs havuzu imalatı, sauna imalatı, hidromasaj havuzları imalatı, şok havuzu imalatı, buhar odası ve kabini imalatı, Türk hamamı imalatı, kar odası, buz çeşmesi imalatı, tuz odası imalatı, süs havuzu,  macera duşu imalatı kısacası suyun olduğu bütün uygulama gruplarında hizmet veriyor.