Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri, temiz ve sağlıklı bir yaşam için hayatın her anına eşlik etme amacıyla temizlik kağıtları, kişisel bakım, bebek bakım, ev bakım ve ev dışı kategorilerde öncü ve lider markaları ile ihtiyaçları karşılıyor. Kalite, Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği kurallarını ön planda tutarak çalışanlarının her zaman güvenli ve konforlu bir üretim gerçekleştirmelerini sağlamak adına, nitelikli ve güvenli bir çalışma iskelesine ihtiyaç duyan Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Layher’i tercih etti.

MAPEİ TÜM DÜNYADA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR MAPEİ TÜM DÜNYADA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ, GÜVENLE KULLANILABİLECEK SİSTEMLER

Uzman teknik kadrosu, ihtiyaca yönelik en uygun proje çözümlerinin sunulması, geniş ürün yelpazesi ve uzun yıllar güvenle kullanılabilecek ürün ve sistemleri Layher’le çalışma tercihinin başlıca sebeplerindendir.

Tüm dünyada modüler iskele sisteminin eş anlamlısı haline gelen Layher Allround iskele, tek bir kişinin bile rahatlıkla kurulum yapabilmesinin sağladığı iş gücü ve zaman tasarrufu, bileşenlerin birbirlerine kolay bir şekilde uyarlanabilmesi ve çalışmalarının sürekli aynı yüksek kaliteye sahip olması gibi avantajları ile ön plana çıkıyor.

Layher, verimli iskele sistemleri tasarlamanın yanı sıra aynı zamanda gerekli olan uzmanlığı da sağlamaktadır. Üzerinde insan çalışmasına olanak sağlayan önemli yardımcı ekipmanlardan biri olan iskele yüksek güvenliği zorunlu olan bir ekipmandır.

TEORİK EĞİTİM VE PRATİK UYGULAMALAR SUNUYOR

Layher, eğitimleri ile; iskelelerin kurulum, kullanım ve söküm faaliyetlerinde maksimum güvenlik ile çalışmayı sağlayacak bilgiler veriyor. 70 yılı aşkın bilgi ve tecrübesi sayesinde; lojistik, teknik ve diğer alanlarda gerekli tüm bilgileri firmanın eğitimleri ile sağlanıyor.

Mesleki eğitimler alanında tecrübeli, teknik ve uzman kişiler tarafından verilmesinin yanı sıra eğitimler geniş bir salonda teorik, ardından geniş ferah bir alanda atölye çalışmaları ve pratik uygulamalar şeklinde yapılıyor. Firma, eğitimlerinde katılımcının katıldığı konu ile ilgili tüm detayları öğrenmesi için basit, anlaşılır bir dil ve yenilikçi yöntemler kullanıyor.

LAYHER ALLROUND SİSTEMİNİN UYGULAYICILARA KAZANDIRDIKLARI

•    Kamalı kilit sistemi ile yüklerin doğrudan dikmelere aktarımı.
•    60 – 80 mikron kalınlığındaki sıcak daldırma ile galvanizme sayesinde neredeyse hiç bakım gerektirmeyen bir sistem.
•    Seçilmiş malzeme, hassas üretim ve düzenli kalite kontrolleri.
•    80 yıllık deneyimin sağladığı en az sayıda malzeme kullanımıyla en yüksek taşıma kapasitesi için tasarlanmış “Orijinal” modüler iskele sistemi.