E.C.A. markalı teknik mamül üretimi yapan, Valf Sanayi A.Ş., Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından verilen “TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi” almaya hak kazanarak su ve gaz mamulleri üretimi kapsamında Türkiye’de belge sahibi olan ilk kuruluş oldu. Bu belge ile Manisa’da bulunan E.C.A. teknik ürün fabrikası Valf Sanayi’nin “damlacık veya temas yoluyla bulaşan COVİD-19 riskine karşı çalışanları, ziyaretçileri, tedarikçileri, bakım personelini ve tüm paydaşları korumaya yönelik hijyen uygulamaları, bulaşın önlenmesini ve kontrol edilmesini içeren güvenli üretim fonksiyonları” TSE tasarından tam not alarak tescillendi.

Süreç boyunca Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) belirlediği tüm prosedürü eksiksiz olarak yerine getiren eden E.C.A. Valf Sanayi A.Ş., TSE uzman denetçileri tarafından kapsamlı bir şekilde kontrol edildi. Denetim sürecini başarı ile tamamlayan fabrikada üretim alanları, servisler, atık yönetimi, ofisleri, tuvaletler, yemekhaneler, sterilizasyon çalışmaları, bilgilendirme eğitimleri gibi pek çok farklı birim ve operasyon noktasında hiçbir uygunsuzluk tespit edilmedi.  
T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı önderliğinde Dünya Sağlık Örgütü’nün ve Sağlık Bakanlığımız altında kurulan Bilim Kurulunun Covid-19’a yönelik tedbirlere ilişkin kararlarının, sanayi tesislerinde kurumsallaşmış uygulamaların ve çalışanlar açısından sendikaların talepleri dikkate alınarak Türk Standartları Enstitüsü tarafından hazırlanan “TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi” yalnızca salgın dönemi için değil aynı zamanda salgın sonrası dönemde de işletmelerin güvenilir ve hijyenik üretim standartlarına uygunluğunu temsil ediyor.