Son teknolojileri artırılmış fonksiyonlar ve yenilikçi çözümlerle birleştiren, böylelikle geleneksel formları renöve etmekte olan E.C.A; hijyene en çok ihtiyaç duyulan bu günlerde nano-seramik kaplama ve kolay temizlenebilir yüzeylerle üretim pratiklerini yenilemektedir. Dekoratif buhar çıkışı bulunan, çıkarılabilir üst kapağı yer alan, hijyenik konvektörsüz ve kapaksız özellikli birbirinden yenilikçi panel radyatörlerini E.C.A 10 yıllık garanti süresiyle kullanıcısıyla buluşturuyor.

Açılır üst kapağı sayesinde kusursuz bir temizlik sağlamakta olan E.C.A. Integrity radyatörleri en küçük tozları dahi en kolay hamlelerle temizleyerek hijyenik bir ortam sunuyor. Tasarım tesciline sahip Integrity, kolaylıkla açılan üst kapağı geleneksel radyatörlerin problemlerinden olan konvektör içindeki görünmeyen kirlerin iç yüzeylerde birikmesini önleyerek avantaj sağlıyor. Farklı yüksekliğe ve uzunluk seçeneklerine sahip olan E.C.A. Integrity, bütünleşik estetik tasarıma sahip. Aynı zamanda performansı artıran damla ejot yapısı da fark yaratıyor.

E.C.A. XC MAKSİMUM HİJYENİ SUNUYOR

Düzlem yüzeyli estetik görünüme sahip olan E.C.A. XC, konvektörsüz iç hacmi ve kapaksız tasarımıyla üstün hijyen sağlamakta. Ürünün standart, kompakt ya da merkezden kompakt bağlantı seçenekleri bulunuyor. XC’ın en önemli0 özellikli sağlık kurumları, çocuk ve yaşlı bakım evlerinde kullanım için kolay temizlenebilen ideal yapıya sahip olması. 

Üst kapağa monte edilmiş dekoratif buhar çıkış deliklerine sahip olan E.C.A. Humidifier, yaşam alanlarında havayı nemlendirerek kullanıcıların kuru bir ortama maruz kalmasını önlüyor. Humidifier’ın en önemli özelliklerinden biri kapağı çıkarmadan su eklemeye elverişli olmasıdır. 

Dekoratif kompakt görünümüne sahip olan ürün, farklı ebat seçeneklerine sahip. E.C.A. tasarımcılarının ve AR-GE mühendislerinin yeteneklerini gözler önüne seriyor.