Muadili bulunmayan ürün gruplarıyla yaşam alanlarını şekillendiren E.C.A., Luna Serisi ile klasik ve çağdaş tasarımın zarafetini aynı koleksiyonda buluşturuyor. E.C.A. Luna Serisi, efektif kullanımı ve şık tasarımının kullanıcı beklentilerine göre tasarlanırken her ihtiyaca cevap veren çözümlerle yaşam alanlarının değişmez bir parçası oluyor. Alışkanlıklar ve zevkler gözetilerek hazırlanan serinin her bir ürünü, ideal ölçüler göz önünde bulundurularak tasarlandığından her tarza uygun dekorasyonun oluşturulmasında kolaylık sağlıyor. Güncel trendlere uygun iliştirilen ürünler, zarif hatlarıyla rafine zevk sahiplerine hitap ediyor.

ÇARPICI ÇİZGİLERLE MODERN GÖRÜNÜM

Luna Serisi’nin öne çıkan ürünleri arasında yer alan tezgah üstü silindirik lavabo, yumuşak hatlarıyla modern bir görünüme sahipken, kullanıcı deneyimini iyileştiren ve temizliği kolaylaştıran tasarımıyla öne çıkıyor. 220V güç kaynağı veya 6V pil ile çalışma kapasitesine sahip fotoselli lavabo musluğu, üst düzey hijyen sunarken aynı zamanda tasarruf sağlayıp sürdürülebilir dünyaya katkı sağlıyor. Klasik görünümü reddeden anlayışla tasarlanan duş bataryası ise bütünsel formuyla alışılmışın dışında bir duruş sergiliyor. Tüm aplike banyo ve duş bataryaları ile kullanılabilen teleskobik kolonlu duş sistemi, özel yapısı sayesinde duş başlığının konum ayarının yapılmasına olanak tanıyor.

YAPILARIN ANALİZİ VE GÜÇLENDİRİLMESİNDE AKILLI METODOLOJİLER DÖNEMİ BAŞLIYOR YAPILARIN ANALİZİ VE GÜÇLENDİRİLMESİNDE AKILLI METODOLOJİLER DÖNEMİ BAŞLIYOR

YAŞAM ALANLARI ŞIK PARÇALARLA GÜÇ KAZANIYOR

Luna Serisi’nin her tasarım ve beğeniye uygun geniş ürün yelpazesinde özel bir yere konumlanan sabunluk, yüzde 100 pirinç ve paslanmaz malzeme yapısıyla sorunsuz kullanım garantisi veriyor. Şık görünümü ve kolay montajıyla zarif bir görünüm sergileyen diş fırçalık, krom ve altın renk alternatifleriyle farklı zevklere hitap ediyor. Uzun ve halka şeklinde iki alternatifle banyoları süsleyen havluluk, kromun verdiği şıklıkla modern banyolara uyum sağlıyor. Minimal bir yapıya sahip askılık ise pratik kullanımıyla kolaylık sağlıyor.