HİDRON Akıllı Tam Otomatik Otomasyon Sistemi ile havuz projelerine hizmet veren Hidron Havuz Otomasyon Sistemleri, geliştirdiği teknoloji ile havuzlara verimliliği getirdi. 
Yüzme ve süs havuzlarının tüm ünitelerinin, otomatik olarak uzaktan takip ve kontrolünü sağlayan, proje bazında özel çözümler içeren havuz otomasyon sistemini geliştiren marka, 20 yıllık incelemeli patentini 2018 yılında aldığı bu sistemle dünyada bir ilki gerçekleştirerek öne çıkmıştı. 

DÜNYANIN EN AKILLI VE GÜVENLİ HAVUZU

Hidron Havuz Otomasyon Sistemleri, geliştirdiği HİDRON Akıllı Tam Otomatik Otomasyon Sistemi ile dünyanın en akıllı, otomatik ve güvenli havuzuna imza attı. Sultanbeyli Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’na çözüm sunan markanın bu çalışmasıyla ilgili açıklama yapan Genel Müdür Muhammed Bostan, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile imzaladıkları protokol kapsamında bu projede uygulama yaptıklarını açıklıyor. Projede HİDRON Akıllı Havuz Otomasyon Sistemlerinin son versiyonunu kurduklarını dile getiren Bostan, şu andan itibaren dünyanın en akıllı, otomatik ve güvenli havuzuna imza attıklarını aktarıyor. 

Mevcut havuz tesisatını fazla değiştirmeden gerekli noktalara motorlu vanalar ve spesifik sensörler monte ettiklerini belirten Bostan, mevcut havuz panosunu otomasyon panosu (İstenirse dokunmatik ekranlı) ile değiştirerek, o havuzun ihtiyaçlarına göre hazırladıkları özel otomasyon yazılımını yüklediklerini, böylece havuzda filtrasyon sistemini, pompa kontrolünü, su seviyelerini, havuz aydınlatmasını, kimyasal değerler ve dozlanan kimyasalların seviye kontrollerini, sıcaklık kontrolünü otomatik olarak gerçekleştirerek sisteme, kullanıcı adı ve şifresi ile internete bağlanabilen tüm bilgisayarlar, akıllı telefonlar ve hatta akıllı televizyonlar üzerinden erişilebilmesini sağladıklarını açıklıyor. Bostan, uçaklardaki karakutu gibi akıllı havuz otomasyon sisteminde sensörlerle ölçülen tüm değerlerin, otomatik olarak veya kullanıcılar tarafından yapılan tüm operasyonlar geriye dönük olarak kayıt edilip ve grafiksel olarak izlenebildiğini sözlerine ekliyor.