Madencilik sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Dumlu Özcan Madencilik, ürün gamında yer alan Alanya'da dolomit ve mermer ocaklarında Alanya Siyahı Mermer (Mediblack-Alanya Black) , Alanya Antrasit, Alanya Emperador Dark mermer (Alanya Koyu Füme), Alanya Emperador Light mermer (Alanya Açık Füme), Alanya grigio mermer ve Dolomit minerali ile farklı projelere çözüm sunmaya devam ediyor. 

ISLAK MEKANLARDA MERMER ZARİFLİĞİ

Dumlu Özcan Madencilik’in tercih edildiği projelerden biri de Gold Island Hotel. Türkiye’nin önemli otellerinden biri olan Gold Island Hotel’in lobisi, ıslak mekanları gibi birçok iç mimarinin zeminlerde Dumlu Özcan Madencilik’in doğal taşları kullanıldı. Aynı zamanda projede konukların açık dinlenme alanı olan bahçesinde de Dumlu Özcan Madencilik’in doğal taşları tercih edildi. Firma mermerleri ile hem işlevsel hem de estetik olarak projeye avantaj sundu. Mermerin şıklığı ile otelin iç mimarisi çok daha zarif bir tasarım çizgiisne sahip oldu. 

1990 yılında Alanya’da başladığı faaliyetlerine bugün başarısını arttırarak devam eden Dumlu Özcan Madencilik, çıkardığı hammaddeyi kendi tesislerinde işleyerek müşterileriyle buluşturuyor. Kaliteden ödün vermeden hizmet veren marka, tüketicilerin en çok beğendiği ve tercih ettiği mermer seçeneklerini sunarak, yaşam alanlarına kusursuz bir güzellik taşıyor.