Kuzey Kıbrıs'ın önde gelen yatırımcıları arasında yer alan Döveç Group; Courtyard Long Beach, Terrace Park ve Four Seasons Life projeleri ile öne çıkıyor. Projede yer alan sosyal donatılarla avantaj sunan markanın çalışmalarını, Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Döveç ile konuştuk. 

Devam eden üç konut projeleriniz bulunuyor. Courtyard Long Beach projeniz hakkında bilgi verir misiniz?

İki etap halinde yapımı devam eden Courtyard Long Beach, 1+0 stüdyodan 3+1 kat planına kadar farklı tip ve büyüklükte 420 daireden oluşuyor. Satış fiyatlarının 42.000 GBP’den başladığı projenin ilk etabında konut teslimlerini Mayıs 2020’de, ikinci etabında ise Mart 2021’de yapılması planlıyoruz. Projenin sosyal donatı alanları arasında jakuzili ve aqua parklı yüzme havuzu, peyzajlı yeşil alanlar, çocuklar için oyun alanları, fitness salonu, sauna, otopark alanları, restoran ve cafe bulunuyor.

Terrace Park projenizin özellikleri nedir?  

Gazimağusa’da Doğu Akdeniz Üniversitesi’ne, hastaneye ve alışveriş merkezlerine yürüme mesafesinde hayata geçirilmekte olan ve 1+0 stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 dubleks loft kat planlarında 102 rezidans daireden meydana gelen Terrace Park projesinde konut teslimleri Eylül ayından itibaren başlamış bulunuyor. Sosyal donatı alanları arasında açık yüzme havuzu, bina girişinde lobby, açık ve kapalı otopark alanları ile teknolojik güvenlik sistemleri bulunuyor.