Esmol firmasının başarı hikayesini öğrenebilir miyiz?

Esmol, metal çatı ve cephe kaplama sektöründe 15 yıllık tecrübemiz neticesinde 2017 yılında İstanbul’da kuruldu. Sancaktepe’de bulunan 1250 m3 alanımızda dört personel ile 70’in üzerinde ürün ile geniş bir kalemde müşterilerimize hizmet veriyoruz. Amacımız metal çatı ve cephe kaplaması yapan firmaların yanı sıra mimar ve müteahhitlerin de projelerinde kullandıkları farklı renkli boyalı metallerin teminini sağlamak, onlara tedarik hizmeti vermek. Çatı ve cephe kaplama kapsamında bakır, titanyum, çinko, boyalı galvaniz sac, boyalı alüminyum gibi ürünlerimizle müşterilerimize hizmet veriyoruz. Boyalı metal grubunda müşterilerimize geniş bir renk seçeneği sunuyoruz. Projelerinde ihtiyaç duydukları tüm renkleri temin edebiliyoruz. Ayrıca üretilebilen 213 rengin 30’a yakını stoklarımızda mevcut, bu alışılmışın dışında esnek bir hizmet…
Yalıtım, ısıtma-soğutma ve reklamcılık gibi sektörlere ise boyalı galvaniz , galvaniz ve ham alüminyum ürünlerimizle hizmet veriyoruz. Ağırlık olarak çatı ve cephe kaplaması ürünlerimizle mimar, müteahhit, uygulamacı firmalara hizmet sunuyoruz. Nitekim bugüne kadar 250’ye yakın çatı ve cephe kaplama firmasıyla çalıştık. Ürün kalemimizin geniş olması ve de hızlı teslimat gerçekleştirmemiz tercih edilmemizde önemli bir etken.

Ürün gamınızda yer alan metal kenet çatı kaplamasının sağladığı avantaj nedir?

Metal kenet çatı kaplaması, dünyanın birçok ülkesinde yaygın olarak kullanılan bir çatı kaplama sistemidir. Metal kesit çatı sistemi, hem uzun ömürlü hem de geri dönüşümlü ve de konforlu olması sebebiyle dünyada kabul görüyor. Yaklaşık 25 yıldır ülkemizde yapıların çatılarında tercih edilen bu sistem, özellikle son 10 yıldır avantajları sebebiyle çok daha fazla kullanılır oldu. Okul, konut, fabrika, hastane gibi birçok farklı tipolojideki yapıların çatılarında kullanılan metal kenet çatı sisteminin metrekare olarak pazardaki tüketimi her geçen gün artıyor. Sitemin alt ve üst taşıyıcı arasındaki yalıtım kalınlığı ve yoğunluğu, uygulanacak yapının ihtiyacına uygun olarak belirlenebiliyor. Dış kabuğu oluşturan sistemin en üst kısmını talebe göre bakır, titanyum, çinko, alüminyum boyalı galvaniz saçla kaplanabiliyor. Burada tercih edilecek malzemede yatırımcıyı, bütçesi ile hedeflediği orta ve uzun vadeli faydaya göre yönlendiriyoruz. Sistemin en önemli özelliği ısı ve ses yalıtımı sağlamasıdır. Uzun ömür olmasının yanı sıra yıllar sonra metal değiştirilmek istendiğinde geri dönüştürülebiliyor. Sistemde ek yer olmaması sebebiyle çatıda geniş bir alanı kaplayabiliyorsunuz. Boyalı galvaniz ve boyalı alüminyumlarda istenilen renkler sağlanabildiği için tasarım özgürlüğü de sunuyor. Aynı zamanda dış hava koşullarına karşı da dayanıklı. Esmol olarak metal çatı kaplama kesiti sistemini ihtiyacı miktarda müşterimize temin ederek, hem stoklamak için alan ve maliyetinden hem de zamandan tasarruf sağlatıyoruz. Ayrıca müşterimizin sahada uygulama yaparken ihtiyaç duyacağı birçok detayı biz çözümleyerek kendisine işinde de zaman kazandırıyoruz. Geniş bir renk skalasıyla hizmet veriyor olmamız müşterimizi kendi müşterisini de memnun etmesini sağlıyor.