Teknopur ISP kaliteli ürün ve hizmet anlayışı ile zorlu işleri en pratik ve güvenilir şekilde yapılmasına imkan tanıyan markalar arasında Allround (flanşlı) tip iskele sistemleriyle endüstri tesislerinde bakım ve onarımların güvenli bir şekilde yapımına imkan tanıyan firma endüstri sektöründe rafineriler, petrokimya tesisleri, enerji santralleri, gıda tesisleri, maden tesislerine Layher marka flanşlı iskele sistemleri ile üst düzeyde güvenli ve hızlı hizmet veriyor. Markanın hizmet verdiği en önemli sektörlerden biri de enerji santralleri. Bu sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan 

HIZLI VE GÜVENLİ ÇÖZÜM

Enerjisa’nın Bandırma’daki doğal gaz çevrim santralinin kumlama ve boya işleri Teknopur ISP’nin çözümleri ile ilerledi. Firma, tesisin kumlama ve boya işleri için yaklaşık 15 bin m3 iskele ve 40 personeliyle hizmet verdi. Teknopur ISP, tesise Layher marka flanşlı iskele sistemleri ile üst düzeyde güvenli ve hızlı hizmet verdi.

Endüstriyel alanda daha hızlı ve daha güvenli çalışma imkanı tanıyan Teknopur ISP, hızlı kurulum ve söküm olanığıyla işçilikten, sağlamlığı ile de güvenlikten ödün vermeden müşterilerine çözüm sunuyor.