İş makinaları ve maden makinaları üretiminde dünyanın lider markası Komatsu’nun 1983 yılından beri Türkiye, Azerbeycan, Gürcistan distribütörlüğünü yürüten Temsa İş Makinaları, madencilik, mermer ve doğal taşlar sektöründe faaliyet gösteren Koçar Mermer’e 1 adet Komatsu PC450 ekskavatör satışı gerçekleştirdi. Mermer ocaklarında faaliyet gösterecek Komatsu PC450 ile Koçar Mermer’in filosundaki toplam Komatsu PC450 sayısı dörde yükseldi. 

KOÇAR MERMER'İN TERCİHİ OLDU

Koçar Mermer’in tercih ettiği Komatsu PC450 ekskavatör, bütün Komatsu modellerinde olduğu gibi gücü, sağlamlığı ve dayanıklılığı ile öne çıkıyor. İnşaattan madene geniş bir kullanım alanı bulunan model, en zorlu koşullarda yüksek performans ve verimlilikle çalışıyor. Komatsu’nun iş sahalarının ihtiyaçlarını göz önüne alarak Türkiye’ye özel donanımlarla sunduğu ağır hizmet tipi bu model, sınıfındaki en büyük yürüyüş motoruna ve cer dişlisine sahip. Bom kaynağı çelik döküm olan Komatsu PC450’nin tam boy makara muhafazası ve çift flanşlı makarası bulunuyor. 

Koçar Mermer Ynetim Kurulu Başkanı Muammer Koçar Temsa İş Makinaları çatısı altında ülkemizde hizmet veren Komatsu ile uzun soluklu iş birliklerine vurgu yaparak şunları söyledi: “Komatsu’nun kalitesini ve sağlamlığını biliyor, markaya güveniyoruz. Zorlu çalışma koşulları olan mermer ocaklarımızda Komatsu’nun dayanıklılığına güveniyoruz. Bu sayede işimizin sürekliliğini sağlayabiliyor, kesintisiz çalışabiliyoruz. Aldığımız satış sonrası hizmetler de yeni makine tercihimizde önemli rol oynuyor. Bu nedenle tercihimizi yine Komatsu’dan yana kullandık. Komatsu’ya ve Temsa İş Makinaları’na teşekkür ederiz,” dedi.