Her ürününe ayrı bir ruh katan Peli Parke’nin Loft koleksiyonu “loft’’lara yaraşır nitelikte.

İnovatif çalışmallarına hız kesmeden devam eden Peli Parke, geçtiğimiz yıl koleksiyonuna kattığı ‘Loft’ renk tonları ve yüzey özellikleri ile ahşap görünümüne en yakın parke. ‘Loft Koleksiyon’u doğal görünümü, zengin renk seçenekleriyle özgün ve özgür tasarımlara zemin hazırlıyor. 

GERÇEK AHŞAP DOKUSU

Adını, en belirgin özelliği özgürlüğü, rahatlığı ve ferahlığı olan Loft’lardan alan koleksiyon dar ebadı, gerçek ahşap dokusu, gerçek masif veya lamine parkelerle yarışacak nitelikte. Loft Koleksiyon’da yer alan meşe ve kestane dokuları 8 farklı renk alternatifiyle mekanlara artı değer katıyor.

Peli Parke ‘Loft Koleksiyonu ile özgür mekanların ruhunu korurken, dekorasyona da ilham kaynağı oluyor. 

1953 yılında Hasan, Fuat ve Nihat Turan kardeşler tarafından kurulan; orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren bir şirketler grubudur. Üretim faaliyetlerini, Vezir Köprü Orman Ürünleri ve Kâğıt Sanayi A.Ş., Pelit Arslan Kontrplak Fabrikası A.Ş. ve Pelit İnşaat Kalıp Sist. San. ve Tic. AŞ.’de gerçekleştirmektedir. Turizm faaliyetlerini ise Turan Prince World Tatil Köyü ve Sentido Turan Prince de devam ettirmektedir. Vezirköprü Fabrikası grubun üretim kapasitesi ve ürün çeşitliliğiyle lokomotifi konumundadır. 1996 yılında yapılan özelleştirmeyle alınan fabrika, 100 milyon Euro’yu aşan bir öz sermaye yatırımıyla Peli Parquet, Peli DK (Dekoratif Kapılar) ve Peli Paper markalarının üretimini gerçekleştirmektedir. 

Vezir Ağaç, yani Vezirköprü Orman Ürünleri ve Kağıt Sanayi A.Ş., Karadeniz Bölgesi’nin en büyük entegre orman ürünleri sanayi tesislerinden biridir. Üretimi olan Tutkal, MDF, Yonga Levha, Melamin Kaplı MDF-Yonga Levha, Laminat Parke, Kontrplak, Egzotik ve İnşaatlık Kereste, Endüstriyel Ahşap Kalıp Sistemleri, Süpürgelik, Kapı, Filtre Kağıt Çay Poşet, Akü Kağıdı ile entegre bir tesistir.