Kalite konusunda tavizsiz çalıştıklarını vurgulayan DNS Döküm Satış Pazarlama Sorumlusu Bülent Enis, çalışmaları hakkında konuştuk. 
İskele ve kalıp sektöründe yaklaşık olarak 100’e yakın ürünü bulunan marka, müşteri endeksli çalışmalarıyla öne çıkıyor. Müşterilerine özel ürünler üreten markanın Satış Pazarlama Sorumlusu Bülent Enis, farklı ürün sahibi olmak isteyen müşterilerine özel çalışmalar yaptıklarını açıklıyor. Enis, müşterilerine birebir çalışmalar yapıp, onların üretim bandına, ihtiyacına veya hedef fiyatlarına uygun çözümler sunduklarını önemle vurguluyor. 
DNS Döküm’ün 1969 yılında kurulduğunu belirten Enis, “Firmamız döküm orjinli bir firmadır. Sfero ve çelik döküm üreticisi olan firmamız 0.100 kg’dan 5.000 kg tek parça üretim yapabiliyor. Yaklaşık 40 yıllık üretim geçmişimizle otomotiv, ağır sanayi, şehir bölge ve inşaat sektörlerine binlerce farklı ürün üretimi yapıyoruz. 2000’li yıllarda yoğun ihracatlar yapmış olup Portekiz, Yunanistan, Fransa gibi Avrupa ülkelerine milyonlarca adet ürünler göndermiş ve bu başarısını birinciliklerle ve ikinciliklerle madalyalandırmıştır. Yaklaşık 15 yıldır inşaat iskele ve kalıp ürünlerine ağırlık vermiş olup, bu konuda uzmanlaşmaya endekslenmiştir” dedi. 

KALİTE ODAKLI ÜRETİM

İskele kalıp sektörüne yönelik ürünlerini TSE standartlarına uygun olarak ürettiklerini aktaran Enes, ürünlerini sürekli test ettiklerini ve kalite konusunda tavizsiz çalıştıklarını vurguluyor. 
İskele ve kalıp sektörünün riskli bir sektör olması sebebiyle denetime önem verilmesi gerektiğini ifade eden Enes, DNS Döküm olarak üretimde kontrolü sürekli kıldıklarının altını çiziyor. 
DNS Döküm olarak Ar-Ge çalışmalarına önem verdiklerini ifade eden Enes, “Daha kaliteli, daha ucuz ürün için müşteri, sizi dünyanın diğer tarafında bile olsa bulacaktır kanaatindeyiz. Ülkemiz, şirketimiz ve kendimiz için daha kaliteli, daha ucuz ürün düsturundayız.” Diye konuştu.