DKR marka ismiyle kullanışlı ve estetik çözümlü banyo aksesuarlarını müşterilerinin kullanımına sunan Dekor Banyo, zengin ürün çeşitliliği ile öne çıkıyor. 

Dekor Banyo, Golden Cristal Serisi ile PVD (Physical Vapour Deposition-Fiziksel Buhar Teması)  ile banyolarda estetiği ve fonksyinu buluşturuyor. Nemlilik gibi atmosferik şartlara ve aşınmalara karşı koruma sağlayan ve uzun yıllar estetik güzelliğini kaybetmeyecek mukavemete sahip olan Golden Cristal Serisi, çizilmez yüzey özelliğine sahip. 10 yıl garantisi bulunan Golden Cristal Serisi, 15 parçadan oluşuyor. Tasarımında orijinal swarovski taşının kullanıldığı ürün çevreci olmasıyla da öne çıkıyor. Oluşturduğu yüzeyin çizilmemesi ve seramik benzeri bir inorganik yapı olmasıyla Golden Cristal Serisi, bakterilerin tutunma ve üremesini önlüyor ve böylelikle hijyen sağlıyor. 

KUVARS İLE BANYOLARA DEĞER KATIYOR

Dekor Banyo, Marka Kuvars Serisi ile,  yaşam alanlarına dönüşen banyolara farklı bir sitil sunuyor.  Her yıl ürün yelpazesini yenileyen Dekor Banyo’nun sekiz parçadan oluşan Kuvars Serisi, piyasadaki mevcut modellerin dışında farklı bir tasarıma sahip. Kullanıcı tarafından beğeni gören Kuvars Serisi, banyolara değer katıyor. 

Dekor Banyo, ıslak mekanlarda uzun yıllar güvenle kullanılabilecek banyo aksesuarlarını müşterilerinin beğenisine sunuyor.