Sektörünün güçlü isimleri arasında yer alan ACP Yapı Elemanları konuttan AVM’ye, hastaneden otel yapılarına kadar farklı tipolojideki yapıların tercihi olmaya devam ediyor. Uzun yıllara dayanan bilgi ve tecrübesi ile müşterilerine hizmet veren markanın en çok çözüm sunduğu yapılardan biri de oteller. Konukların konforunu maksimum seviyede tutulmasına odaklanılan bu yapılarda tüm detaylarda en doğru ve kaliteli çözümlerin kullanılmasına önem veriliyor. 

OTEL GİRİŞLERİNİ KONFORLU KILIYOR

ACP Yapı Elemanları geniş ürün gamı ile otel projelerine hem kaliteyi hem de konforu sunuyor. Markanın otel kategorisinde tercih edildiği en önemli markalardan biri de sektörün önde gelen isimlerinden biri olan Divan Otel. ACP Yapı Elemanları, döner kapı ve otomatik yana kayar kapıları ile Diyarbakır'da Divan Otel’e çözüm sundu. ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ, Divan Otel girişinde döner kapı, iç mahallerinde ise otomatik yana kayar kapılarının kullanıldığını açıkladı. 
ACP Yapı Elemanları’nın belli prensipler üzerinde kurulmuş ve bu çizgisinde yoluna devam eden bir firma olduğunu belirten Karabağ, "Gözünüz arkada kalmasın" sloganı ile çalışmalarını sürdürdüklerini açıklıyor. Müşteri ve çözüm odaklı bir firma olduklarını vurgulayan Karabağ, firmalarının aldığı siparişlerde, anlaşması yapılan uygulama projelerinde asıl hedeflerinin müşterinin gözü arkada kalmadan işlerinin uygulamalarının gerçekleştirilmesi, malzeme siparişlerinin talebe uygun şekilde zamanında tesliminin gerçekleştirilmesi olduğunu vurguluyor. 

Eğitimlerini, insan kaynakları eğilimlerini tamamen bu esaslara göre değerlendirdiklerini belirten Karabağ, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Firmaların ticari faaliyetleri esnasında ortaya koyduğu gücün kaynağı öncelikle kendi çalışma prensiplerine uygun tedarikçiler, insan kaynakları ve müşteri portföyü olarak üç kademede değerlendirilebilir. Bu ana taşıyıcı kolonları çok güçlü ve sağlam olması sizin de prensipleriniz doğrultusunda faaliyetlerinize devam ettirebilmeniz açısında son derece önemli. ACP Yapı Elemanları olarak kurulum aşamasından bugüne kadar her zaman doğru tedarikçilerle çalışma gayreti içerisinde olduk. Her konuda hizmet aldığımız ana tedarikçiler olsun, tali tedarikçiler olsun hepsi firmamızın prensipleri ile uyumluluk göstermektedir. Şu anda birçok alanda faaliyet gösteriyoruz. Otomatik kapı sistemleri, kapı donanım aksesuarları, cam aksesuarları, pencere ve kapak açma motorları, yangın dayanımlı alüminyum camlı kapı pencere sistemleri, yangın dayanımlı cephe sistemleri bunlardan bazıları. Bu ürün portföyümüzün en önemli ortak noktası üst sınıf projelere hitap etmesi ve tamamlayıcı nitelikte özellikler göstermesi. Hastane, otel, havalimanı, iş merkezi, alışveriş ve yaşam merkezi, rezidans projelerine yönelik olarak estetik, kaliteli, projesine ve iş programına uygun olarak hizmet sunmaktayız. Bu projelerde en önemli ihtiyaçlardan birisi olan doğru ürünün doğru yerde kullanılması konusunda da destek sağlamak adına teknik kadromuz proje, teknik özellik montaj detayları konusunda çalışmalar yapmakta ve müşterilerimize destek sağlamaktayız.”