Gebze Dilovası’nda yer alan yeni fabrikasında üretim gerçekleştiren Afix Scaff İskele ve Kalıp Sistemleri, geniş ürün gamı ile inşaat yapımında farklı ihtiyaçlara çözüm sunuyor. 

Çalışmalarında müşteri memnuniyetine önem veren markanın odaklandığı en önemli konulardan biri de güvenlik. Bu yaklaşımını birçok ürününde görebildiğiniz Afix Scaff İskele ve Kalıp Sistemleri’nin öne çıkan ürünlerinden biri de dış cephe fileleri. Dış cephe fileleri ile cephe de çalışanları dış şartlardan koruyor. Ayrıca dış cephe fileleri herhangi bir malzeme düşürme anında alt taraftan geçenleri de koruyarak şantiyelerde olası kazaların önüne geçiyor.  Müşterilerinin ihtiyacına karşılık verebilmek için AFİX’ in dışarıdan temin ettiği bu ürün istenildiği takdirde filenin üstüne reklam ve isim yazdırılabiliyor da. 

Türkiye ve Avrupa normları olan TSE ve EN 12810-12811 standartlarına uygun üretim gerçekleştiren Afix Scaff İskele ve Kalıp Sistemleri, Belçika merkez ofisindeki Ar-Ge departmanında hem mevcut ürünlerin geliştirmeye hem de yeni ürün tasarımı konusunda önemli çalışmalar yapmaya devam ediyor. Belçika merkez ofisinden ve Hollanda, Fransa gibi ülkelerde bulunan temsilciliklerinden Avrupa’nın tümüne ve dünyanın birçok ülkesine hizmet veren marka, hem dünyanın hem de Türkiye’nin önemli inşaat, tersane ve enerji santralleri gibi projelerinde tercih ediliyor.