İnşaat ve endüstriyel boyalarda sektöre sunduğu ürünlerle fark yaratan Türk boya sektörünün öncü şirketi DYO’nun Dewilux markası altında yer alan Hydrolack su bazlı boyaları, ahşap mobilyaların ömrünü uzatıyor. 

DYO’nun Dewilux Hydrolack Su Bazlı Dış Mekân Sistemleri, ahşabı güneşten neme, yağmurdan birçok dış koşula kadar koruyor. Özel yapısı ile ahşabın gözeneklerine derinlemesine nüfuz ederek mantar ve küf oluşumunu önleyen Dewilux Hydrolack, insan ve çevre dostu olarak öne çıkıyor. 

Otellerde, açık havadaki restoran, kafe veya çay bahçelerindeki masa ve sandalyelerde, ahşaptan yapılma pergola ya da çardak gibi yapılarda etkili olan Dewilux Hydrolack, istenilen renkte uygulandığı alanlara kaygan bir yüzey ve ipeksi bir görünüm kazandırıyor. 


HYDROLACK 2K VERNİK, BAHÇE MOBİLYALARI İÇİN GELİŞTİRİLDİ

Bahçe mobilyalarını hem fiziksel hem de kimyasal etkilere karşın yüksek bir dirençle koruyan Hydrolack 2K Vernik, su bazlı akrilik bir sistem olarak uygulamanın ardından yüzeye iyi yayılarak hızlıca kuruyor, parlaklık veriyor. 

DOSİDER YÖNETİM KURULU ANKARA'DA ISITMA SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİNİ GÖRÜŞTÜ DOSİDER YÖNETİM KURULU ANKARA'DA ISITMA SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİNİ GÖRÜŞTÜ