2011 yılında başlayan son derece başarılı işbirliğini takiben geçtiğimiz günlerde Rekabet Kurulu onayını da alarak kuruluşu resmileşen Form MHI Klima Sistemleri A.Ş.’nin yeni Genel Müdürü Mehmet Oral oldu. VRF sistemleriyle başlayan, geçtiğimiz yıl içerisinde split, multi split ve profesyonel serilerin satışını da içeren distribütörlük anlaşmasını takiben imzalanan ortaklık anlaşmasıyla Türkiye’de büyümeyi hedefleyen Japon Teknoloji firması Mitsubishi Heavy Industries, önümüzdeki dönemde konsept mağazalarıyla son tüketiciye daha yakın olmayı hedefliyor.  2010 yılından beri Form Şirketler Grubu bünyesindeki satış firmalarının Genel Müdürlük görevini üstlenen Mehmet Oral, Form VRF Sistemleri’nin, Mitsubishi Heavy Industries ile ortaklığından doğan yeni firmada görev almaya devam edecek ve Mitsubishi Heavy Industries markalı tüm klima ürün gruplarının ülke genelindeki operasyonlarından sorumlu olacak. 

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden 1987 yılında mezun olan Mehmet Oral, lisans eğitimi biter bitmez çalışma hayatına adım attı. 1989 yılında Alarko A.Ş.’de Şef Satış Mühendisi olarak göreve başlayan Oral, 1995 yılında Arduman Ltd.‘de Satış Müdürü pozisyonunda çalıştı. 2005 yılında Airfel A.Ş Genel Müdür Yardımcısı görevi ile kariyerine devam eden Mehmet Oral, 2008 yılında da şirketin Genel Müdürü görevine getirildi. 
2010 yılında Form Şirketler Grubu’nda yer alan satış firmalarının Genel Müdürü olan Mehmet Oral, FORM VRF Sistemleri firmasının kuruluşunda görev aldı. Sektördeki 30 yıllık yöneticilik deneyimi ile Mehmet Oral, 2019 yılının Nisan ayından itibaren Form MHI Klima Sistemleri A.Ş.’de Genel Müdür görevini üstlenecek.