Turkuaz Seramik 1993 yılında kurulmuş sürekli gelişen teknolojisi ve geliştirdiği yenilikçi ürünler ile seramik sağlık gereçleri sektöründe isminden söz ettirmekte. Gelecek nesillere karşı sorumluluğunu yerine getirmeyi amaç edinen Turkuaz Seramik, çevreye ve doğal kaynaklara saygılı üretim anlayışı ile faaliyetlerine devam ediyor.

SUYUN MAVİ BERRAK RENGİNDEN İLHAM ALINARAK TASARLANDI

Suyun mavi berrak ve duru renginden ilham alınarak, Turkuaz Seramik tasarım ekibi tarafından hayata geçirilen Blue Lavabo, yenilikçi ve çevreci bir yaklaşımla banyolara estetik katıyor.

Blue Lavabo, ince kenarları ve piramitik formuyla iyi tasarım alanında tam puan aldı. Ayrıca bu tasarım suyun dolap ile temasını engelleyen damlacıkları sayesinde uzun ömürlü kullanım imkânı da sağlıyor.

TURKUAZ SERAMİK YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

Turkuaz Seramik, 20 yılı aşkın sürede sınırlarının ötesine geçmiş dünya pazarının önemli bir oyuncusu konumuna gelmiştir. Doğaya duyduğu saygıyı insana duyduğu saygı ile birleştiren firma lavabolardan klozetlere, pisuarlardan armatürlere kadar birçok ürünü gün geçtikçe daha kaliteli ve daha estetik üreterek tüketiciye sunmaktadır. Hem yurtiçinde hem de yurtdışında 60 ülkede binlerce satış noktasıyla Turkuaz Seramik, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışmalarına devam ediyor.