Isomat Yapı Kimyasalları’nın kristalize ürün grubunun Türkiye distribütörü olan Dekson Dış Ticaret A.Ş. sahip olduğu tecrübe ve yüksek performanslı ürünleriyle öne çıkan bir marka. 

Alt yapı ve üst yapı projelerinde yapının su ve nem tarafından korozyona uğramasını önlemek için çözüm odaklı sistemlere yoğunlaşan marka, müşterilerine ISOMAT Yapı Kimyasalları firmasının kristalize ürün grubunun depolama, dağıtım ve süpervizörlük hizmetlerini veriyor.

"SU YALITIMI HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR"

Türkiye koşullarında yapı yenilenmelerinin zorunluluk arz ettiğini belirten Dekson Dış Ticaret A.Ş. Kurucusu Kamil Melhemci, su yalıtımsız binaların ömrünün kısaldığını hatırlatıyor. Deprem gibi afetlerde ise su yalıtımsız binaların daha fazla hasar gördüğünü belirten Melhemci, yenilenen yapılarda konfor amaçlı yalıtımdan öte, korozyon önleme amaçlı yalıtım için odaklanılması gerekildiğini vurguluyor. Melhemci, “Yapının iskeleti olan ve ayakta tutan donatıyı korozyondan korumak, o yapının servis ömrünü uzatmak demektir. Bu nedenle donatı ve betonu korozyondan koruyan sistemlerimiz ile daha sağlıklı ve uzun ömürlü yapılar inşa edilmesine katkı sağlamayı arzu ediyoruz. Kısacası su yalıtımı bu noktada da çok fazla ve hayati önem taşımaktadır.” diyor. 

Isomat’ın yüksek teknoloji ile üretilen kristalize su yalıtım grubu ürünlerinin firmalarının işlerinin ana teması olduğunu dile getiren Melhemci, bu bağlamda yapıların toprak altında kalan kısımlarında hem su geçişi hem de korozyonu önleyebilen ürünler üzerine faaliyet gösterdiklerini açıklayarak sözlerini şu şekilde sürdürüyor: “Örneğin; kristalize beton katkıları, kristalize tamir harçları ve sürme yoluyla uygulanabilen ürünlerimizle konut, üretim, eğitim, sağlık, enerji gibi birçok sektöre hitap ediyoruz. Bu sektörlere hitap ederken de projelere ekonomik ve çözüm odaklı yalıtım imalatlarına imza atıyoruz.”