Başarılı çalışmalarıyla öne çıkan Su Dünyası Fıskiye Havuz Sistemleri; özel su gösterisi projelendirme, havuz ve su gösteri ekipmanları ve havuz ve gölet yapımı ürün ve hizmetleriyle doğanın güzelliğine katkı sağlıyor. Bugüne kadar birçok önemli projeye çözüm sunan markanın çalışmalarını, Şirket Müdürü, Firma Sahibi Yüksel Dingeç ile konuştuk. 

SUYUN YÜZDE 40'I ŞEBEKELERDE KAYBEDİLİYOR SUYUN YÜZDE 40'I ŞEBEKELERDE KAYBEDİLİYOR

Su Dünyası Fıskiye Havuz Sistemleri’nin başarısı hakkında bilgi verir misiniz? 

Günün birinde çiçek ve su arkadaş olur. Güzel bir arkadaşlık yaşarlar. Gel zaman, git zaman çiçek o kadar mutlu olur ki mutluluktan içi içine sığmaz artık ve anlar ki suya aşık olmuştur. İlk kez aşık olan çiçek, etrafa kokular saçmaya başlar. Su Dünyası, adını bu hikayeden aldı ve 2014 yılında faaliyetlerine başladı. “Kusursuz hizmet” misyonu ile hareket eden Su Dünyası, alanında uzman bir kadro ile hizmet vermektedir. Portföyümüzde; özel su gösterisi projelendirme, havuz ve su gösteri ekipmanları, havuz ve gölet yapımı ürün ve hizmetler bulunmaktadır. Kısaca Su Dünyası; güven, tecrübe, profesyonellik ve kalite demektedir.

Hangi ürün ve hizmetlerinizle hedef kitlenize çözüm sunuyorsunuz?

Su Dünyası firması olarak su gösterisi profesyonellerinin tecrübelerini bünyesinde barındıran, uyguladığı bütün proseslerde müşteri memnuniyetini odağına alan bir markayız. Bütün projelerimizde plan aşamasından teslim aşamasına kadar müşterilerin talepleri dikkate alınmaktadır. Su gösterileri ekipmanlarından havuz sistemlerine, su perdelerinden su kürelerine kadar bütün ürünlerde kalite ilk sırada gözetilmektedir. Her projenin zamanında teslim edilmesi prensiplerimizin en önemli maddeleri arasında yer almaktadır.

Çözüm sunduğunuz birkaç projeyi örnek vererek, bu projelerdeki çalışmalarınızı anlatır mısınız?

Firmamızın işi ve sektörü gereği ile çalışma şartları ve durumları çok farklılıklar göstermektedir. Evlerde, parklarda, meydanlarda, otellerde, göletlerde kimi zaman köprülerde kimi zaman derelerde veya denizlerde çalışma deneyimimiz oluyor. Bunların içerisinde çözümünde zorlandığımız ve çalışma koşulların bizi çok zorladığı Bodrum Jumeirah Otel idi. Fıskiye sistemi denize 20 metre derinlikte, yüksek dalgaların olduğu, rüzgârın hızlı ve sert estiği mekâna uygulanacaktı ve çalışma şartları bu nedenle çok zorluydu. Denize kurulacak sistem deniz dibine fore kazıklar çakılma sureti ile üzerine paslanmaz çelik bir platform oluşturularak balık adam, botlar ve gemi vinç yardımları ile sorunsuz bir şekilde üç adet kurulmuştur. Yapılmış olan bu sistem denize kurulmuş ve 60 metre su yüksekliğine ulaşmış Türkiye’nin bir ilki olmuştur.