Demir Döküm sektörü gelişimine katkı sağlayacak çalışmalara devam ediyor. Demir Döküm’ün sponsor olduğu Adana ve Eskişehir'de düzenlenen İç Tesisat Buluşmaları'nda sektördeki gelişmeler ele alındı. 
Etkinlikte ele alınan başlıca konular ise sürdürülebilir enerji, sürdürülebilir ekonomi, Türkiye'de gerçekleştirilen doğal gaz yatırımları, doğal gazın tüketicilere ve doğaya sağladığı katma değerler… Uzman konuşmacıların yer aldığı etkinlikte DemirDöküm Satış Direktörü Ufuk Atan katılım gerçekleştirdi. Atan, konuşmsında ErP Yönetmeliği ile birlikte ısıtma sektöründeki yenilikler, sağladığı katma değeri başlıklarını değindi.

GÜVENLİ TESİSAT YAPIMI İÇİN MONTAJ KURALLARINI ANLATTI

Adana’da düzenlenen etkinlikte DemirDöküm Adana Bölge Servis Müdürü Aşkın Özabdal, Eskişehir’de düzenlenen etkinlikte ise DemirDöküm Ankara Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Alper Menemencioğlu güvenli tesisat yapımı için montaj kurallarını anlattı.

Demir Döküm Satış Direktörü Ufuk Atan, Yürürlüğe giren ErP Yönetmeliği ile birlikte daha çevreci ve katma değerli bir döneme geçildiğini ifade ederek, ülke ekonomisine birkaç yıl içinde 1 milyar dolar katma değer yaratacak olan yoğuşmalı kombilerin yeni bir dönem başlattığını açıkladı. Demir Döküm olarak çevresel sürdürülebilirlik alanında ürünlerini devamlı geliştirdiklerini ve verimliliklerini arttırdıklarını dile getiren Atan, Yönetmelikle birlikte yoğuşmalı ürünlerini genişlettiklerini açıkladı.