İnşaat sektörünün önemli oyuncuları arasında yer alan Çayır İnşaat’ın da tercihi Sima Cephe’den yana oldu. Çayır İnşaat, İstanbul’un hızla gelişmekte olan Pendik ilçesinde hayata geçirdiği Dembeller Plaza projesinin dış cephe çalışmaları için çözüm ortağı olarak Sima Cephe’yi seçti. Modern bir mimari tasarıma sahip olan proje, Sima Cephe’nin kaliteli ürünleri ve profesyonel çözümleri ile tasarım gücünü daha da güçlendirdi. 

GÜVENLİ VE HIZLI ÇÖZÜM

Marka, projede kompozit panel, alüminyum giydirme cephe, güneş kırıcı sistemlerinin yanı sıra ısı yalıtımlı – ısı yalıtımsız alüminyum doğrama uygulaması yaptı. Profesyonel ekibi ile doğru uygulama çözümleri ile güvenli bir şekilde kısa bir sürede projedeki çalışmalarını tamamlayan marka, kalitesiyle isminden bir kez daha söz ettirdi. 

İşinde uzman ekibi ve fabrikasında bulunan üst düzey makinaları ile 3 boyutlu tasarımlar ve milimetrik hesaplamalarla müşterilerine hizmet veren Sima Cephe, geniş ürün yelpazesi ile yapı projelerinin en önemli destekçileri arasında yer alıyor.