EGGER, bayilere yönelik yeni parke koleksiyonu Comfort, Design ve Laminat parkeler EGGER PRO serisi altında öne çıkıyor. Yeni parkelerin ve dekorların yanı sıra kapsamlı bir hizmet prog-ramı ile şık aksesuarları da bünyesine ekleyen EGGER, profesyonellerin çağdaş bir ürün yelpa-zesinden beklediği her şeyi karşılamakta. Son moda dekorlar kalite, güvenlik ve olağanüstü müşteri hizmetleriyle birleşiyor.

Parke koleksiyonu arasında yer alan EGGER PRO Laminat, Comfort ve Design pazarı çok sayıda yenilikle zenginleştiriyor. Profesyoneller için geliştirilmiş yer döşemeleri, aksesuarlar ve hizmetler her türlü talebi karşılıyor. İlgi çekici ve otantik görünümlü ürünlerde işlevsellik ve kalite bir arada. Üç koleksiyonun da kendine has pek çok avantajı var: Sağlamlık, aşınmaya ve suya dayanıklılık, ısı ve ses yalıtımı. Yeni PRO koleksiyonu neredeyse tüm uygulama alanları için ideal çözümler sunmasıyla da avantaj sunuyor.  

ÇEŞİTLİLİK VE TRENDLERİ YAKALAMAK

Zevkler ya da tasarım ihtiyaçları ne olursa olsun, EGGER'in trendler konusundaki deneyimi ve iç mekan tasarımıyla ilgili keskin farkındalığı sayesinde, EGGER PRO 2018 - 2020 koleksiyo-nundaki 140’ı aşkın çarpıcı dekor müşterilerin her ihtiyacını karşılıyor. Pure Nature, Used No-velty, Modern Classics ve Light Living. Bu dört farklı stil zarif, rustik, doğal ahşap ve taş görü-nümlü dekorları, yaratıcı malzeme röprodüksiyonları ve süslemeleri içermektedir. Bunun ötesin-de yeni Laminat, Comfort ve Design parkeler son derece işlevsel. Teknik özellikleri ve farklı yüzeyleriyle öne çıkan bu koleksiyon klik sistemleri sayesinde kolay ve güvenli bir şekilde uy-gulama sağlar. Uzun ömürlü, kalıcı güzellikteki zeminler EGGER'in garantisi altındadır.  

ORTAK DEKORLARLA KESİNTİSİZ TASARIMLAR

Zeminde bütüncül bir görünüm, özellikle açık yaşam alanlarında özel bir atmosfer yaratır. Bu-güne kadar parke müşterilerinin seçenekleri sınırlıydı. Örneğin seçilen parke dekorunun su ge-çirmezlik veya sağlamlık özellikleri banyo ve koridorlar için uygun olmuyordu. EGGER’in yeni PRO koleksiyonu bu sorunu çözüyor. Yeni Laminat, Comfort ve Design parke koleksiyonların-da dört ortak dekor bulunuyor. Böylece aynı dekoru kullanarak Comfort parkeyle yatak oda-sında konforlu bir ortam, Design parkeyle banyoda suya dayanıklı ve Laminat parkeyle kori-dorda sağlam bir zemin elde edilebilir. 

AKSESUARLARDA ÖZEL BİR YENİLİK - EGGER PRO MERDİVEN SİSTEMİ

EGGER PRO merdiven sisteminde dört ortak meşe dekoru bulunmakta. Bu da aynı dekoru her türlü zeminde kullanmayı mümkün hale getiriyor. Laminat merdivenler profesyoneller için yeni bir iş kolu demek aynı zamanda. Esnek kullanım olanakları sayesinde merdivenleri evin iç tasa-rımıyla bütüncül bir görünüm elde edecek şekilde, uygun maliyetlerle yenilemek mümkün. Ba-samaklara özel köşebentlere, stabilizasyon sistemine ve merdiven profillerine sahip bu modü-ler sistem profesyoneller tarafından geliştirilmiştir ve neredeyse her türlü merdivenin tadilatında sorunsuz bir şekilde uygulama yapmaya olanak sağlar. EGGER bu yeniliğe ek olarak parkeler-le uyumlu döşeme altlıkları, aynı dekorda süpürgelikler ve parke profillerinin yanı sıra bakım ve kurulum araçları da sunuyor. Böylece profesyoneller yüksek güvenlik standartlarına, son tüke-ticilerse olağanüstü güzellikte zeminlere sahip oluyor.

HİZMETLER VE PAZARLAMA ARAÇLARI - MÜKEMMELLİK İÇİN SATIŞ DESTEĞİ

Yeni EGGER PRO koleksiyonu dahilindeki bilgilendirme, eğitim ve satış temelli hizmetler üreti-ciler için pek çok avantaj sunuyor. Bilgilendirme kapsamında ticari fuarlar, indirilebilen dosyalar ve yardım hattının yanı sıra kapsamlı bir müşteri portalı olan, numune siparişi ve ürün bilgileriyle desteklenen my EGGER müşterilerin hizmetindedir.  Ayrıca EGGER, üreticilere yeni seminer programları ile web tabanlı eğitimler de sunuyor. Bunlar EGGER'in mobil uygulamasındaki EG-GERmind testiyle tamamlanıyor. Eğlence, bilgi ve rekabetin bir arada olduğu bu testle kullanı-cılar bilgilerini ölçebiliyorlar.

Kaliteli reklam materyalleriyse satış aşamasında müşterilere destek sağlamaktadır. Bayiler üze-rinden satışı gerçekleştirilen EGGER PRO koleksiyonuna profesyoneller, üreticiler ve iç mimar-lar bayilerden ulaşabiliyor. Numunelerin, gerçekçi dekor resimlerinin ve ilham verici oda çekim-lerinin olduğu koleksiyon dosyalarına ek olarak EGGER üç ürün çeşidi için bilgilendirici broşür-ler sunmakta. Hizmetlerle ilgili broşürdeyse danışmanlık ve satışla ilgili değerli ipuçları yer alı-yor. EGGER'in showroomlar için ürün sunumunu mükemmelleştiren ve müşterilere ürünü tanıt-mayı ilgi çekici bir hale getiren POS çözümleri de pazarlama faaliyetlerine zenginlik katmakta-dır.