Dekor Banyo İhracat Sorumlusu Alhas Arslan, hedeflerinin, üretim kapasitesi ve kalitesini hep bir üst seviyeye taşımak olduğunu ifade ederek, “Makinalaşmanın öneminin farkında olan bir firma olarak, 
yakın dönemde polisaj bölümümüze 2 adet polisaj makinası kazandırdık” dedi. 

Bize şirketinizin yapılanmasını ve yakın dönem iş gündeminizi anlatmanızı rica ediyoruz. 

Dekor Banyo 1995 yılından bugüne teknolojiye dayalı güçlü alt yapısı, 21 yıllık üretim tecrübesi, estetik ve kaliteyi zengin ürün çeşidiyle bir arada sunan sektörün lider markalarından. Müşterilerine, tecrübeli ve eğitimli personeli ile 2000 metrekare kapalı alanda ISO 9001 kalite anlayışı içinde aylık 20 bin parça pirinç ve paslanmaz malzemelerden banyo aksesuarı üretim kapasitesine sahip. DKR markası adı altında hedeflerimiz, sürdürülebilir kalite anlayışı ile yüksek kalite ürünlerimizi müşterilerimiz ile buluşturmaktır. DKR markası satış sonrası destek ve erişebilirliği ile her zaman takdir toplamıştır. Firmamız yurtdışındaki birçok bayisi ile ihracat gerçekleştirip milli ekonomiye katkı sağlamaktadır. 

YERYÜZÜNDEKİ HASTALIKLAR SU İLE İLİŞKİLİ YERYÜZÜNDEKİ HASTALIKLAR SU İLE İLİŞKİLİ

Yakın dönemde ne tür bir yatırıma imza attınız? 

DKR markası yüksek motivasyon ve başarı azmine sahip çalışanları ile sürekli iyileşmeye ve gelişmeye açıktır. Hedefimiz her zaman üretim kapasitemizi ve kalitemizi bir üst seviyeye taşımaktır.
Makinalaşmanın öneminin farkında olan bir firma olarak, yatırımlarımız bu yöndedir. Yakın dönemde polisaj bölümümüze 2 adet polisaj makinası kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz.

2021 yıl sonu yaklaşırken hedefleriniz ve planlarınızı anlatır mısınız? 

Hedeflerimiz ihracat kapasitemizi arttırıp DKR logosunu uluslararası arenada daha fazla gösterebilmek. 02-06 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek olan UNICERA İstanbul- Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na, birçok sene olduğu gibi bu senede katılım göstereceğiz. Fuar için çok heyecanlı ve umutluyuz. Hedefimiz UNICERA Fuarı aracığı ile müşterilerimizle sıcak ilişkiler kurmak, ürünlerimiz hakkında fikir ve yorumlarını almak.