Tasarım çizgisi ile banyolara yeni bir soluk getiren Dekor Banyo Aksesuarları, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni serileri ile hedef kitlesinin karşısına çıktı.
DKR marka ismi ile ürünlerini müşterileri ile buluşturan firma yeni serilerini, sektörün en önemli buluşma noktalarından biri olan UNICERA İstanbul Fuarında sergiledi. 10-14 Mart tarihlerinde İstanbul CNREXPO’da gerçekleşen fuarda, Dekor Banyo Aksesuarları 3 Hall, B03’de yer alan standında yeni ürünleriyle yer aldı. 

ISLAK MEKANLARA ŞIK DOKUNUŞLAR

Yurt içinin yanı sıra yurt dışında da yoğun talep gören Dekor Banyo Aksesuaları, banyolara estetik değer katan yeni serilerini tanıttı. Marka yeni ürünü Lizbon’un tasarım çizgisi ile farklılık yarattı. Markanın bir diğer iki önemli serisi Alina Black ve SS 304 Black ile de fuarda yer aldı. İşlevselliğinin yanı sıra tasarım çizgileriyle de öne çıkan Dekor Banyo Aksesuarları, yeni ürünleri ile 2020 yılının banyo trendlerine yön veriyor.

Bugüne kadar hem yurt içindeki hem de yurt dışındaki birçok üst segmentteki otellerde tercih edilen Dekor Banyo Aksesuarları, seçkin ürünleri ile yaşam alanlarına değer katmaya devam edecek.