YELİZ YİRMİBEŞ -  Roca, banyoda aranan en önemli iki ihtiyaca karşılık veriyor: Dayanıklılık ve sesizlik. Sesi azaltan izolasyon sistemine sahip olan ürün, üstün performansı ile dikkat çekiyor. Hızlı ve kolay kurulum avantajı da sunan Roca Gömme Rezervuar, kamu ve özel alanlar için yeni nesil ve hijyenik bir çözüm sunuyor.

Performansı ve özellikleri ile yeni bir kullanıcı deneyimi vaat eden Roca Gömme Rezervuar, yüksek dayanımı ve gürültüyü azaltan ses yalıtımı ile öne çıkıyor. Yıkama vanası 200 bin yıkama çevrimine imkan tanıyan rezervuar, alanı kısıtlı banyo alanları için birbirinden farklı ve kişiselleştirilebilir kompakt modellere sahip.

400 kg’a kadar direnç garantili sistem

Rezervuarı doldururken yoğuşma ve gürültü seviyesini azaltan, hızlı ve pratik bir şekilde monte edilebilen gömme rezervuar, duvardan kolayca çıkarılan basma butonları ile bakımı da kolaylaştırıyor. 400 kg’a kadar direnç garantisi ile kamu alanları için de yüksek performans ve verimlilik sağlayan Roca Gömme Rezervuar, her banyo alanına uyan zarif tasarımı ile banyolarında özel seçimler yapmak isteyenlerin yeni tercihi olacak.