Sky Air A serisinden 2 yeni cihaz ile geniş ürün yelpazesine, sektörünün lider markası Daikin,  yenilikçi ürünler eklemeye devam ediyor. Daikin’in sektörde devrim niteliğinde olduğu için Reform 32 adını verdiği R32 soğutucu akışkanın enerji verimliliği ve çevre dostu olmasının avantajlarından yararlanan yeni Sky Air A serisi, geleceğe uygun bir çözüm sunuyor. Cihazlar, A++’ya ulaşan üstün enerji verimi (Sky Air Alpha serisi için 7.72’ye ulaşan SEER değeri) ve daha düşük işletme maliyetleri sağlıyor. Daikin Sky Air A serisinin merkezinde esneklik ve montaj kolaylığı yer alıyor, fütürist özellikleriyle de kısa zamanda restoran, ofis ve mağazaların yeni referans ürünü haline geleceğe benziyor. Sky Air A serisinden Alpha modeli, Türkiye’de ilk Reform 32’li hafif ticari iklimlendirme ürünleri olma özelliği taşıyor. Ürün 2018 yılının başında piyasaya çıkmış, yenilikçi özellikleriyle de büyük beğeni toplamıştı. Ayrıca ürün, artan enerji verimliliği, opsiyonel online kontrol imkanı gibi özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmiş, 85 metreye kadar borulama uzunluğuna sahip olması ile de hafızalara kazınmıştı. Bunların yanı sıra, cihaz, kullanıcının montaj sorununa çok önemli bir çözüm getirerek büyük avantaj kazanmıştı. Ürünün Advance modeli ise yaz aylarında tüketicilerin beğenisine sunulacak. 

TASARIMDA İNOVATİF YAKLAŞIM

Kompakt tasarımlarıyla yeni seri cihazlar dikkat çekiyor. Yeni Sky Air Advance modelinin yüksekliği de bir metreden daha az. Hem ısıtma hem de soğutmada -20°C’ye kadar tüm iklim koşullarında geniş bir çalışma sıcaklık aralığına sahip olan Sky Air Alpha, 46 dBA’ya kadar düşürülmüş çalışma sesiyle de kullanıcılarına avantaj sağlıyor. Sunduğu yüksek tasarım esnekliği ile mağazalar, ofisler ve restoranlar dâhil olmak üzere tüm hafif ticari uygulamalar için en ideal ürünler olarak öne çıkıyor. Sky Air A serisinin iç üniteleri hem Reform 32 hem de R410A dış ünitelerle uyumlu olacak şekilde güncellenerek kullanım kolaylığı sağlandı. Yeni serideki cihazlarda tam düz kaset, dairesel atışlı kaset, geniş-gizli tavan tipi üniteler serisi, duvara ve tavana asılı üniteler ve döşeme tipi üniteler dahil olmak üzere toplam tam 36 farklı iç ünite seçeneği bulunuyor. Bu özellikler de stok açısından ürün grubunu çok daha esnek hale getiriyor. 

EFEKTİF SERVİS ANLAYIŞI

Sahada montajı çok daha hızlı hale getiren 40 metreye kadar ön şarjlı boru uzunluklarıyla Yeni Sky Air A serisi, montaj personelinin yardımcısı olacak biçimde tasarlandı. Ünitelerin daha hafif olması sayesinde taşınması ve gereken konuma yerleştirilmesi de çok daha kolay bir hale geldi. Bileşenlere kolay erişim sağlayan ön plaka yeniden tasarlandı. Böylelikle üniteler, kolay hata okuma ve entegre kaçak kontrol fonksiyonu için yeni 7 bölgeli ekrana sahip hale geldi. Bütün bunların sonucunda Sky Air A serisi ile çalışmak daha da kolaylaştı. Sky Air A serisinin tüm ünitelerinde yer alan yeni replacement teknolojisi, mevcut klima sistemlerini değiştirmek için daha rahat ve güvenilir bir yol sunuyor. A serisi ‘replacement’ pazarı için de akıllıca seçenek olarak ortaya çıkıyor. 

SİSTEMİN MERKEZİNDE ‘DAIKIN’ VAR

Özellikle Reform 32 soğutucu akışkanla kullanım için tasarlanan Daikin inovasyonu ile yeni A serisi,  üretilmiş yüksek verimli bir swing kompresöre sahip. Serinin ürünleri, soğutucu akışkan soğutmalı elektrikli bileşenleri ve yeni soğutucu akışkan geçişleri sayesinde tüm hava koşullarında sahanın daha az ziyaret edilmesini gerektiriyor ve çok daha yüksek güvenilirlik sağlıyor.

TEKNOLOJİK DESTEK KONFOR SAĞLIYOR

Sky Air Alpha serisi, en yüksek verimi sağlamada Değişken Soğutucu Akışkan Sıcaklığı (VRT) özelliğinin kanıtlanmış avantajlarını sunuyor. Her bir müşterinin ihtiyacına uygun donanımla esneklik ve optimum konfor vaat ediyor. Farklı bir dizi Daikin kumanda çözümü ile Son kullanıcılar, sistemi mobil veya tablet cihazlarından istedikleri gibi kontrol edebilecekler. Yeni ‘Intelligent Tablet Controller’ ve ‘Daikin Bulut Servisi’ çözümleri ile çok sayıda alanı kontrol etmek mümkün hale geliyor. Son kullanıcılar alarmları merkezi ve iklimlendirme olarak kontrol edebilirken, teknik yöneticiler uzaktan yardım sağlama bildirimleri alabiliyor. Daikin’in yeni ürün grubu Sky Air A serisi, Reform 32 soğutucu akışkan kullanımı konusundaki kararlılığını ve eşsiz uzmanlığını da gözler önüne seriyor. Ürünler, son derece esnek olarak dizayn edildiğinden en zorlu uygulamalarda bile kurulum işlemini olabildiğince kolay hale getiriyor. En önemlisi de F gazının kullanımdan kaldırılmasına yönelik olarak geleceğe uygun bir çözüm sağlıyor. Ürünler, son kullanıcılara daha fazla dayanıklılık, enerji verimliliği ve daha düşük çevresel etki sunuyor.