IF Tasarım Ödülü’nü ve Red Dot Tasarım Ödülü’ne layık görülerek üstün tasarım kalitesini kanıtlayan Daikin Premix Tam Yoğuşmalı Kombi, ezber bozan nitelikte…
Daikin Avrupa Tasarım Merkezi EDC ve Türkiye’deki AR-GE mühendislerinin üç yıl emek vermesi sonucunda 7 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Daikin Premix Kombi en küçük hacimli kombi sıfatını taşıyor. Ağırlığı sadece 27 kg. eni 40 cm., boyu 59 cm., derinliği de 25,5 cm. olan Daikin Premix Kombi, benzerlerinden ayrışarak küçük ve şık tasarımıyla fark yaratıyor. Daikin Kombi’nin zarif ölçüleri yaşam alanlarında çok şık montaj biçimlerine imkan tanıyor.

ÇOK YÜKSEK ISI TRANSFERİ İMKANI SUNUYOR

Tam yoğuşma teknoloji özelliğine sahip olan Daikin Kombi’yi farklı kılan yönlerinden bir diğeri de kendi sektöründe bir ilk olma özelliğini taşıyan özel tasarım eşanjörü. Bu küçük tasarımının başarılmasındaki başlıca etken patenti Daikin’e ait olan bu özel eşanjörde saklı. Bu sayede hem kombide çok uzun bir yaşam hem de çok yüksek bir ısı transferi imkanı elde edilebiliyor. Bu özelliğiyle yüzde 109’a varan oranlarda verimlilik değerlerine sahip olan Daikin Kombi, enerji verimli frekans kontrol özelliğine sahip pompasıyla da standart kombilere göre daha az elektrik tüketerek enerji verimliliğine katkı sağlıyor.