Firmanızın dünden bugüne çalışmaları hakkında bilgi verir misiniz?

2020 yılının Ocak ayında kurulan Çarkci Mühendislik, üç kişiyle çalışmalarına başlarken, şimdi 38 kişilik bir aile olarak Türkiye’nin dört bir yanında hizmet vermeye devam ediyor. Projelere iklimlendirme sistemleri için çözüm ortaklığı yaparak, daha temiz ve daha konforlu havalandırma sağlıyoruz.

Hedef kitlenize hangi ürün ve çözümlerinizle hizmet veriyorsunuz?

Kendi imalatımız olan galvaniz sacdan dikdörtgen hava kanalları ile projelere ısıtma, soğutma ve iklimlendirme sağlıyoruz. Geldiğimiz noktada da 81 ilimizin 81’i için de gerçekleşecek projelere çözüm ortağı sağlayabilmek için gerekli nitelikte ekibimiz mevcut. Yani İzmir’de gerçekleşecek bir proje için Ankara’dan ekip göndermek değil de oraya en yakın konumda olan nitelikli bir ekibimizi yönlendiriyoruz. 

Ajandanızda hangi çalışmalar var? Çözüm sunduğunuz projelere örnek verir misiniz?

Havalandırma sistemi ile çözüm ortaklığı yaptığımız Gebze TÜBİTAK Mam Yerleşkisi’ne yapılan yeni bir araştırma merkezini teslim etmek üzereyken, Hatay EXPO21 projemizin yapımı devam ediyor. Ardahan 112 Acil ise tamamlayıp teslim ettiğimiz projelerden bir tanesi iken Mamak Ekin Mahallesi Spor Kompleksi ise yeni başladığımız bir proje.