Kurulduğu 2012 yılından bu yana tüm Ege bölgesine dış cephe ısı yalıtım alanında hizmet veren Alternatif Yapı, ürün ve uygulama kalitesiyle isminden söz ettiren markalar arasında yer alıyor. Bugüne kadar birçok önemli projeye çözüm sunan firmanın tercih edildiği projelerden biri de Alaçatı Villa Projesi. Tepe Betopan Ege bölge bayisi ve Bostik Manisa bayisi olduklarını belirten Alternatif Yapı Genel Müdürü Kenan Boztaş, malzeme satışı ve uygulama alanında hizmet verdiklerini söylüyor. Amaçlarının kuruldukları günden bu yana edindikleri tecrübe ve birikimi profesyonelce ve başarılı bir şekilde müşterilerine hizmete dönüştürmek olduğunu dile getiren Boztaş, Alaçatı villa projesinde yaptıkları işi şu şekilde anlatıyor:

HEM İŞLEVSEL HEM DE ESTETİK 

“Alaçatı Villa projesinde müşterimizin isteği, yazlık olarak kullanacağı konutunun dış cephesine ısı yalıtımı yaptırmaktı. Biz de müşterimizin isteklerinin ve ihtiyacının en iyi şekilde karşılanması adına elimizden geleni yaptık. Tepe Betopan’ın çimentolu yonga levhalarından Taşonit (taş desenli) ve Yalıpan (ahşap desenli) ayrıca lif çimentolu levha olarak da Tepepan (düz desen) ürününü kullandık. Tabi bunlara ek olarak yine uygulamada m profil, dübel, vida, silikon astar ve renklendirme için de boya kullandık. Uygulama ile konutun ısı yalıtımını sağlayarak kullanıcının enerji tasarrufu etmesini sağladık.” diyor. Ürünlerinin hem hava koşullarına hem de yangın deprem gibi doğal afetlere dayanıklı olmalarından dolayı kullanıcıya avantaj sunduklarını vurgulayan Boztaş, renklendirme çalışmaları ile projede işin göze de hitap etmesini sağladıklarını açıklıyor. 

Covid-19 sürecinde de sonrasında da müşterilerinin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda onlara hizmet vermeye devam edeceklerini aktaran Boztaş, amaçlarının edindikleri bilgi ve tecrübeyi arttırmak ve bunu paylaşmak olduğunu vurguluyor. Şu an hizmet verdikleri bölgeleri daha ileri taşıyıp ülke genelinde hizmet ağlarını genişletmeyi hedeflediklerini belirten Boztaş, “Bunu yaparken de bu işe başladığımız günden bu yana edindiğimiz ilkeleri korumak ilk amacımız. Güler yüzlü ve kaliteli hizmet veren, teknolojiyi takip eden ve ayak uyduran, yeniliklere açık, çözüm odaklı, hem bünyemizde çalışan personellerimizin hem de hizmet verdiğimiz müşterilerimizin talep ve önerilerine değer veren bir firma olma yolunda bugüne kadar sağladığımız başarıyı katlayarak ve paylaşarak faaliyetlerimize devam edeceğiz.” diyor.