Sektörünün güçlü isimleri arasında yer alan ACP Yapı Elemanları, geniş ürün gamı ile iş merkezi, rezidans, otel, havalimanı, hastane gibi nitelikli ürünlerin ihtiyaç olduğu her türlü projeye çözüm sunmaya devam ediyor. Ürün ihtiyaçlarının belirlenmesi, tekliflendirme, malzeme tedariği ve yerinde montaj hizmeti sunan markanın tercih edildiği projelerden biri de Türk Traktör tesisleri. 
ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ, Türk Traktör fabrikasının Ankara tesislerinde 54 adet, Adapazarı tesislerinde ise 35 adet olmak üzere toplam 89 adet Porteo otomatik kanat açma mekanizması montajı ile tesislerde yer alan mevcut kapıları çok kısa sürede temassız hijyenik geçiş sistemine dahil ettiklerini söyledi. 

GENİŞ ÜRÜN GAMIYLA HİZMET VERİYOR

Ürün portföyleri hakkında bilgi veren Karabağ; “İsviçre – Alman  menşeili "Dormakaba" firmasının kapı donanımları, geçiş sistemleri, cam sistemleri; Polonya menşeili "Ponzio" firmasının yangın dayanımlı alüminyum kapı, pencere, cephe sistemleri; İtalyan menşeili "Comunello" firmasının pencere açma motorları; İsviçre menşeili "Sunparadise" firmasının kış bahçesi sistemleri, yana kayar ve katlanır alüminyum kapı sistemleri; Alman menşeili "Roto-Frank" firmasının alüminyum kapı ve pencere aksesuar sistemleri hali hazırda satışını yaptığımız ürünlerdir. İhtiyaç olması halinde bu ürünler için montaj ve satış sonrası teknik servis hizmeti de sunmaktayız.” dedi. 

"YEŞİL ALAN TEMEL BİR İHTİYAÇ" "YEŞİL ALAN TEMEL BİR İHTİYAÇ"

“FİZİKİ KOŞULLARINDAKİ OLUMLU DEĞİŞİM ÜRETİM VERİMİMİZİ ARTTIRDI”

Önümüzdeki süreçte daha önceki yıllardan belirledikleri stratejik iş planlarına hız kesmeden devam edeceklerini belirten Karabağ, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “2020 yılı başından beri yeni fabrika tesislerimizde hizmet vermekteyiz. Yeni tesisimizde hedeflediğimiz üretim kapasitesine ulaştık. Kapasite artışımızla birlikte tesisimizin fiziki koşullarındaki olumlu değişim üretim verimimizi de arttırdı. Üretim ve servis hizmetlerimizde bilgisayar tabanlı CRM yönetimine geçtik. Servis hizmetlerimizdeki dokümantasyon ve servis geçmişini mobil cihazlarla online olarak takip edecek alt yapıyı tamamladık. Yurt içi pazarı ile birlikte yurt dışı pazarında da geçmiş dönemlerde olan satış uygulama faaliyetlerimize kurduğumuz fiziki ve bilgisayar alt yapısı ile artırarak devam edeceğiz.”