Çoruh Çatı uzun yıllara dayanan tecrübesi ve bilgi birikimi ile inşaat sektörüne uzun ömürlü çözümler sunmaya devam ediyor. Titanyum çinko kaplama, yağmur suyu indirme sistemleri, CTP gizli dere uygulamaları, çelik konstrüksiyon çatı uygulamaları, beton kiremit uygulamalarıyla müşterilerine hizmet veren firma bugüne kadar birçok önemli projenin çözüm ortağı oldu. 

UYGULAMA KALİTESİ İLE KONFORU ARTTIRIYOR

Çoruh Çatı yalnızca yurt içinde değil yurt dışında da birçok önemli projede tercih ediliyor. Markanın çözüm sunduğu yurt dışı projelerinden biri de Türkmenistan Cumhurbaşkanlığı Sarayı binası. Projede gerçekleştirdiği çatı uygulaması ile uzun ömürlü bir çözüm sunan markanın çalışmaları hakkında bilgi veren Yönetici Orhan Çoruh, bu projede İstanbul’un önde gelen bir çatı firması ile birlikte çalıştıklarını belirterek projenin çatısında ihtiyaç duyulan bakır dere ve iniş sistemlerini yaptıklarını açıklıyor. Sert iklimin olduğu bu bölgede kullanılacak en uygun malzemenin bakır olduğunu vurgulayan Çoruh, projenin hastane, güvenlik kulübüler, restoran gibi farklı birçok binanın çatısını yaptıklarını açıklıyor. Projede hiçbir sorun yaşanmadan uzun yıllardır kullanıldığını belirten Çoruh, gerçekleştirdiğimiz kaliteli uygulama ile müşteri memnuniyetini sağladıklarını aktarıyor. 

Çalışmalarının odağında müşteri memnuniyeti olan Çoruh Çatı, sektörde uzun yıllar edinen bilgi ve tecrübe neticesinde 2014 yılında İstanbul’da kuruldu. Titanyum çinko kaplama, yağmur suyu indirme sistemleri, CTP gizli dere uygulamaları, çelik konstrüksiyon çatı uygulamaları, beton kiremit uygulamalarıyla hizmet veren firma müşterilerine güvenli ve uzun ömürlü çözümler sunuyor. Eğitim çalışmalarıyla kendisini sürekli geliştiren firma, işinde profesyonel ekibi ile hem yurt içindeki hem de yurt dışındaki projelere hizmet veriyor.