İklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren COPA Isı Sistemleri, Türkiye’nin en büyük distribütör bayilerinden Baran Isı ile anlaşmaya vardı. 

Yurt içinde 30’dan fazla distribütör bayiliği ile tüketicilerine ürün ve hizmet sunan firma, Marmara Bölgesi’nde güçlü satış kanallarına sahip olan Baran Isı ile gerçekleştirdiği çözüm ortaklığıyla beraber sektördeki büyüme ivmesini arttırmayı hedefliyor.

"MÜŞTERİLERİMİZİN TALEPLERİNİ DAHA HIZLI KARŞILAYACAĞIZ"

Söz konusu bayilik anlaşmasına ilişkin bilgiler aktaran COPA Türkiye Satış Müdürü Can M. Zengin, sektörün deneyimli ve başarılı bayileri arasında olan firma ile çalışmaya başlamaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.

İşlerine katma değer sağlayacağına inandıkları Baran Isı'nın satış kanalında da kendilerine önemli bir güç kazandıracağının altını çizen Zengin, "Anlaşmayla beraber Marmara Bölgesi’nde daha çok satış noktasına ulaşmayı ve iş ortaklarımıza yeni fırsatlar sunmayı hedefliyoruz. Satış ve dağıtım alanındaki ağımızı genişlettiğimiz bu anlaşmayla birlikte müşterilerimizin taleplerine daha hızlı yanıt vereceğiz." şeklinde konuştu.

"KATMA DEĞERLİ ÇÖZÜMLER SUNMAYI AMAÇLIYORUZ"

Anlaşma hakkında konuşan Baran Isı Genel Müdürü Yücel Baran ise, COPA gibi sektörün önemli markalarından biriyle anlaştıkları için mutlu olduklarını ifade etti. 

"NEOM" ÖNÜMÜZDEKİ YILLAR İÇİN HEDEF PROJE OLACAK" "NEOM" ÖNÜMÜZDEKİ YILLAR İÇİN HEDEF PROJE OLACAK"

Yücel Baran, "Ekip olarak tüm şubelerimizde COPA’nın ürünlerini daha çok kullanıcı ve iş ortağımıza ulaştırmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu anlaşma sonucunda müşterilerimize daha hızlı ve katma değerli çözümler sunmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.