Alüminyum ekstrüzyon ve kompozit panel üretimi gerçekleştiren Sistem Alüminyum, üretimdeki başarısını sosyal çalışmalarına da yansıtmaya devam ediyor. 

Sistem Alüminyum, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleştirdiği “Sistem Alüminyum 23 Nisan Çocuk Şenliği"nde çocukların neşesini artırdı. Hava şartları sebebiyle etkinliği 28 Nisan Pazar tarihinde gerçekleştiren marka, çevre okulların öğrencilerini ve çalışanlarının ailelerini ağırladı. "Sistem Alüminyum, 23 Nisan Çocuk Şenliği” kapsamında çocukları eğlendirecek birçok etkinliğe yer verildi.  Birbirinden eğlenceli yarışmaların ve oyunların düzenlendiği şenlikte yarışma sonrası çocuklara hediyeleri verildi. 

Sistem Alüminyum A.Ş.'nin her geçen gün artan başarısının arkasında sürekli gelişime verdiği değer yer alıyor.  Yenilikleri takip eden ve teknolojiye ve ekip uzmanlığına yatırım yaparak sürekli gelişimi amaçlayan Sistem Alüminyum, Ar-Ge ve Ür-Ge faaliyetlerini son yıllarda ekipman ve personel yatırımlarıyla genişlettiği Ar-Ge Merkezi ile devam ediyor.