Gebze Mermerciler Organize Sanayi Sitesi’nde yer alan fabrikasında üretim gerçekleştiren Clever Polimer ve Yapı Kimyasalları, Türkiye’nin en büyük poliüretan üreticisi konumunda.  Günlük üretim kapasitesi yaklaşık 200 ton olan marka, gücünü Ar-Ge çalışmalarından alıyor. Kısa zamanda çok büyük başarılara imza atan marka, kaliteli ürün ve hizmeti nedeniyle prestijli projelerde tecih ediliyor. Markanın çözüm sunduğu projelerden biri de Kadıköy Hasanpaşa Pazar Yeri ve Zemin Altı Otopark. Marka, yüzde 2000 esneme özelliğine sahip ve yüksek dayanım özelliği olan su yalıtım malzemesi Cleverpu 400 Bt-2k Bitüm-Poliüretan Esaslı ürünü ile projeye avantaj sağladı.

“ÜRÜN KALİTEMİZLE AVANTAJ SAĞLADIK”

Eski adı ile “Salıpazarı” nın bulunduğu yere yeni bir çehre kazandıran Kadıköy Hasanpaşa Pazar Yeri ve Zemin Altı Otopark projesinin çok prestijli bir çalışma olduğunu vurgulayan Clever Polimer ve Yapı Kimyasalları Satış ve Pazarlama Koordinatörü Adem Zeyrek, proje hakkında bilgi verdi. Projenin metrajının 42.500 metrekare olduğunu belirten Zeyrek, “Ürün kalitemiz, yerli sermaye olmamız gibi avantajlarımızdan dolayı projeye büyük destek olduk ve sabırlı ve sıkı bir çalışma ile proje bizde karar kıldı. Akabinde proje ile birlikte çok planlı bir çalışma ile hızlı ilerledik. Projede tercih edilen ürünümüz, Cleverpu 400 Bt-2k Bitüm-Poliüretan Esaslı yüzde 2000 esneme özelliğine sahip ve yüksek dayanım özelliği olan su yalıtım malzemesidir” dedi.

PRESTİJLİ PROJELERİN TERCİHİ

Clever Polimer ve Yapı Kimyasalları olarak kısa zamanda özellikle Emlak Konut, TOKİ ve KİPTAŞ gibi kamu kuruluşların hemen hemen tüm prestijli projelerinde olmayı başardıklarını açıklayan Zeyrek, yapmış oldukları ve devam eden projelerinde sunmuş oldukları ürün kalitesi ve diğer avantajlarıyla ön plana çıktıklarını vurguluyor.

Firmalarının başarılarının ardında yüzde 100 yerli sermaye olmalarının, yüksek ürün kalitelerinin ve konusunda uzman ekibinin yattığını ifade eden Zeyrek, poliüretan ürünlerin ana hammaddesi olan pre-polimeri de kendi bünyelerinde ürettiklerine dikkat çekerek, bunun kendilerine rekabet anlamında büyük avantaj sağladığını sözlerine ekledi.