Ar-Ge çalışmaları ile birçok önemli çalışmaya imza atan Clever Polimer ve Yapı Kimyasalları, geniş ürün gamı ile hem yurt içinde hem de yurt dışında tercih edilen bir marka. 2016 yılında Gebze Mermerciler Organize Sanayi Sitesi’nde yer alan fabrikasında üretime başlayan marka, Türkiye’nin en büyük poliüretan üreticisi konumunda. Günlük üretim kapasitesi yaklaşık 200 ton olan Clever Polimer ve Yapı Kimyasalları, yüksek ürün kalitesi ve konusunda uzman ekibi ile öne çıkıyor. 

CLEVER BİTÜM 2K SAĞLAM BİR TABAKA OLUŞTURMASIYLA AVANTAJ SAĞLIYOR

Clever Polimer ve Yapı Kimyasalları, ürün gamında yer alan Clever Bitüm 2K ile projelere avantaj sağlıyor. İki bileşenli, polimer modifiyeli, bitüm kauçuk esaslı su yalıtım malzemesi olan Clever Bitüm 2K, sürüldüğü yüzeye mükemmel yapışarak suya ve rutubete dayanıklı çatlak örtme özelliğine sahip esnek bir tabaka oluşturuyor. DIN 18195 ve TS standartlarına uyumlu olan Clever Bitüm 2K; esnek yapısı ile rötre çatlaklarını köprüleme özelliğine sahip. Donma-çözülme dayanımı yüksek olan ürün eksiksiz, derzsiz, su geçirimsiz ve sağlam bir tabaka oluşturmasıyla da avantaj sağlamaktadır. Kuru ve nemli bir yüzeylerde kullanılan ve kapalı alanlarda kullanıma uygun olan Clever Bitüm 2K’nin öne çıkan en önemli özelliklerinden bir diğeri ise kolay uygulanıyor olmasıdır.
Clever Bitüm 2K, yapıların temel ve perdelerinde, çiçeklik yalıtımlarında, yatay ve düşey yüzeylerde, bodrum katlarında, yapıların toprak altında kalan kısımlarında, dış mekanlarda, çökertme tankları ve istinat duvarlarında, balkon ve teraslarda kullanılmaktadır. 
Binaların temellerinde ve beton perdelerde yalıtım uygulamasının önemine işaret eden Clever Polimer ve Yapı Kimyasalları Satış ve Pazarlama Koordinatörü Adem Zeyrek, bir yapının temeline ve perdesine sağlam bir su yalıtımı yapılmışsa uzun yıllar sorun yaşanmayacağını, ayrıca bina da korozyon tehlikesinin ortadan kalkacağını belirterek “Biz binaların temel ve perde yalıtımlarında, yeni tesisimizde üretilen Clever Bitüm 2K bitüm kauçuk esaslı yüksek dayanıma sahip su yalıtım ürünümüzü öneriyoruz ve kullandırıyoruz.” diyor.